Jouw huis verkopen aan de makelaar in Koog aan de Zaan?

Ben jij op zoek naar iemand die jouw huis wil kopen? Zoek niet langer, wij regelen een snelle verkoop van jouw woning in Kook aan de Zaan en omgeving. Geen voorbehoud financiering, geen eindeloze bezichtigingen, en verkoop zelfs je woning zonder bezichtiging. Hierdoor betaal je geen makelaarskosten en bespaar je een hoop geld.

Bespaar onnodige kosten

Verkoop je woning direct aan de makelaar en betaal geen makelaarskosten zoals bij de reguliere makelaar. Als jouw woning niet meer in zijn beste staat verkeert kan het lastig zijn om hem te verkopen, vaak zul je hem eerst moeten opknappen. Dit kost natuurlijk een hoop tijd en geld, maar wij kopen jouw woning in zijn huidige staat. Je woning verkopen in Koog aan de Zaan kan erg makkelijk, wij doen jou direct een bod. Als verkoopmakelaar in Koog aan de Zaan werken wij ook in de omgeving Zaandam, Westzaan, Krommenie, Ruigoord en meer. Voorbeelden van huizen die je aan ons kunt verkopen zijn woonhuizen, appartementen, klushuizen, studio’s, leegstaande panden, woningen met huurders en meer.

Wij gaan snel te werk

Staat jouw huis al voor een langere tijd te koop maar krijg je hem niet verkocht? Een reguliere makelaar zal je misschien adviseren om een boel te verbouwen, zodat het aantrekkelijker wordt voor de potentiële koper. Wij kopen jouw woning precies zoals hij nu is, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om verbouwingen. Omdat er ook geen sprake is van voorbehoud financiering zul je ook niet hoeven wachten op een hypotheek. Wij doen direct een bod op jouw huis, zodra je dit bod aanneemt is alles binnen één week rond. 

Neem contact op met de makelaar in Koog aan de Zaan

Ben je ook benieuwd hoe snel jij je woning kunt verkopen? Wij kopen jouw woning binnen één week en doen je direct een bod. Ook zonder bezichtiging kunnen wij een bod uitbrengen. Neem vrijblijvend contact met ons op en je zult een bod van onze makelaar ontvangen. Je krijgt een vast contactpersoon aangewezen die jou helpt tijdens dit korte proces.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?