VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Krimpen aan de Lek?

Je kunt beter geen standaard makelaar inschakelen als je jouw woning moet verkopen onder tijdsdruk. Er kan namelijk veel tijd overheen gaan voordat je woning dan verkocht is. Denk aan het maken van professionele verkoopfoto’s, meerdere bezichtigingen en vertraging door financiën van potentiële kopers. Wil jij je huis verkopen in Krimpen aan de Lek? Dan ben je voor een snelle verkoop bij ons aan het juiste adres.

Makelaar in Krimpen aan de Lek

Als verkoopmakelaar in Krimpen aan de Lek slaan wij de talloze bezichtigingen over. Je bent verzekerd van een snelle verkoop wat vaak dezelfde week nog geregeld is. Ook als je een huurder hebt in je woning. We kunnen als makelaar in Krimpen aan de Lek gemakkelijk jouw woning verkopen. Elke plek is mogelijk, of dit nou aan de Molendijk is of aan de Schoolstraat, het kan allemaal. Als makelaar in Krimpen aan de Lek kopen wij zelf woningen en bieden wij een aantrekkelijk bod aan.

Hoeveel is jouw woning waard?

Als makelaar in Krimpen aan de Lek maakt het ons niet uit welke woning je snel wilt verkopen. Het maakt ons niet uit in wat voor staat het huis is. Of dit nou een klushuis is, een tussenwoning, een studio, een verhuurd huis of een leegstaande woning. Wil je graag een appartement verkopen in Krimpen aan de Lek? Ook dan bieden wij snel een aantrekkelijk bod voor jouw woning. Je kunt contact met ons opnemen voor een snelle verkoop en als je benieuwd bent naar de waarde van je woning.

Geen onnodige kosten en extra tijd

Ook als je in de buurt woont van Krimpen aan de Lek kunnen wij als makelaar in Krimpen aan de Lek jouw woning snel verkopen. Denk aan Schuwacht, Langeland of Krimpen aan den IJssel. Bij ons worden je zorgen ontnomen. Je hoef gelukkig geen makelaarskosten te betalen, omdat je woning niet gepromoot wordt. Je hoeft geen zorgen te hebben over de financiën van potentiële kopers waar je normaal mee te maken hebt, door het aantrekkelijke bod dat wij meteen kunnen uitbrengen.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

 

  ✓  Geen makelaarskosten

  ✓  Directe zekerheid

  ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

  ✓  Voor reguliere én verhuurde

  ✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?