Je huis verkopen aan een makelaar in Laakkwartier

Woon jij in Laakkwartier en wil je graag je huis verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Verhuizen kan een hoop voordelen hebben, maar je moet ook van je huidige woning afkomen. Hierbij kunnen wij als makelaar in Laakkwartier goed van pas komen. 

Het verkopen van je woning

Je wilt je woning verkopen in Laakkwartier, maar waar moet je beginnen? Het valt soms niet mee. Er moet gekeken worden naar een nieuwe woning. Het kan zo zijn dat je zelfs al een nieuwe woning gevonden hebt. Als je al een nieuwe woning op het oog hebt, dan is het wel zo fijn als jouw huidige woning ook zo snel mogelijk verkocht wordt.

Wij kopen je woning over als makelaar in Laakkwartier

Voor het verkopen van jouw woning in Laakkwartier kun je ons als makelaar in Laakkwartier benaderen. Wij kopen de woning van jou over. Hier zitten gelukkig veel voordelen aan. Doordat wij jouw woning overkopen, maak je geen dubbele kosten. Zodra het bod voor de nieuwe woning geaccepteerd is, hoef je je geen zorgen te maken over jouw huidige woning.

Onze werkwijze als verkoopmakelaar in Laakkwartier

Als verkoopmakelaar zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk van je huidige woning afkomt. In sommige gevallen is het prettig als je snel van je woning af bent. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je inkomsten aanzienlijk zijn gedaald, maar ook wanneer je de woning bijvoorbeeld erft. Het is in dat geval essentieel dat de woning snel verkocht wordt, omdat je anders in de problemen zou kunnen raken. Wij helpen je als verkoopmakelaar in Laakkwartier om snel van je woning af te komen en doen je een goed bod.

Voordelen van de makelaar in Laakkwartier

De voordelen die je hebt bij ons als makelaar in Laakkwartier is dat je je woning kunt verkopen zonder bezichtiging. Vaak is het zo dat wanneer je een huis gaat verkopen je ook meerdere bezichtigingen krijgt. Mensen komen langs om het huis goed in het echt te kunnen bekijken. Foto’s zijn vaak net wat minder realistisch. Dan is het wel zo handig als de woning een beetje in orde is. Wanneer je de woning kan verkopen zonder enige bezichtigingen te hebben scheelt dit je al een hoop moeite.

Delfshaven Rotterdam
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?