Je huis verkopen aan een makelaar in Leidschenveen

Wil jij je woning in Leidschenveen verkopen? Dan kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. De gemiddelde verkoopmakelaar in Leidschenveen zal een langdurig traject met je doorlopen. In dat geval zullen er meerdere bezichtigingen plaatsvinden voordat de woning, vaak onder voorbehoud, verkocht wordt. Het is dan ook nog een kwestie van afwachten voordat de financiering rond is. Wil je snel je woning of appartement verkopen in Leidschenveen, dan zit je niet op een langdurig verkooptraject te wachten. Wij hebben een unieke werkwijze waarmee we je binnen een mum van tijd kunnen ontzorgen.

Hoe wij als makelaar in Leidschenveen te werk gaan

Als makelaar in Leidschenveen kopen wij je woning over. Wij hoeven je woning dus niet te promoten, waardoor je ook geen makelaarskosten betaalt. Bovendien weet je zo zeker dat de financiering snel rond is. Wij zijn bereid om in je woning te investeren en bepaalde gebreken zijn voor ons geen reden om van de koop af te zien. Wanneer je met ons in zee gaat, dan duurt het nooit lang voordat we de verkoop kunnen afronden bij de notaris. Wij doen al meteen een goed bod op jouw woning, eventueel zelfs zonder bezichtigingen.

Kies je voor ons als makelaar in Leidschenveen, dan wordt er veel sneller een goed bod op je woning gedaan. Bovendien hoef je zo niet steeds je woning netjes te maken voor nieuwe bezichtigingen. Normaal gesproken blijft het ook een kwestie van afwachten of een potentiële koper de financiering wel rond krijgt. Wanneer dat niet het geval is, zul je het verkooptraject opnieuw moeten doorlopen.

Wil jij snel je woning of appartement in Leidschenveen verkopen?

Als jij ook de wens hebt om je woning snel te verkopen, dan raden we je aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij doen dan snel een bod op je woning. Dit is overigens geheel vrijblijvend, je bepaalt uiteindelijk zelf of je akkoord gaat met ons bod of niet. Het kan je in ieder geval veel tijd schelen wanneer je besluit om op ons bod in te gaan. Dan kan de verkoop van je woning binnen enkele dagen namelijk al helemaal rond zijn.

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?