Huis verkopen aan makelaar in Loosduinen

Wil je jouw huis in Loosduinen verkopen, maar heb je geen behoefte aan een lang verkooptraject? Kies er dan voor om je huis te verkopen aan ons. Wij zijn de makelaar in Loosduinen aan wie je jouw huis snel en zonder zorgen kan verkopen. We kopen ieder soort huis en bieden je zekerheid over de verkoop van je huis. Staat je huis dat je wil verkopen niet in Loosduinen, maar in Scheveningen Den Haag? Ook in die wijk zijn we de makelaar om snel je huis aan te verkopen.

Waarom je huis verkopen aan een makelaar in Loosduinen?

Je huis verkopen is vaak een lang en zorgelijk traject. We kunnen dit makkelijker voor je maken dan dat je zou verwachten. Je kan je huis snel aan ons verkopen en volledig zonder zorgen op zoek gaan naar je nieuwe woning. Hoe werkt dat dan? Zodra we van je vernemen dat je jouw huis wilt verkopen aan ons, doen we direct een goed bod op je huis. Dit bod staat niet onder voorbehoud van financiering, waardoor je er zeker van bent dat je huis verkocht wordt. Een ander voordeel hiervan is dat het verkooptraject korter is omdat je nier hoeft te wachten op de hypotheekverstrekker van een eventuele andere koper. We kunnen dus direct een goed bod doen waardoor je huis snel verkocht is.

In iedere situatie verkoop je jouw huis aan een makelaar in Loosduinen

Deze voordelen gelden voor ieder soort uit in veel verschillende situaties. Wil je bijvoorbeeld niet een tussenwoning maar een studio of appartement verkopen? Wij doen een bod op je woning. Ook als je huis wat gebreken heeft opgelopen kunnen we een goed bod uitbrengen. Mocht je huis op het moment bewoond worden door huurders, dan kan je jouw huis wel al verkopen aan ons, de makelaar van Loosduinen. Dit is mogelijk omdat een bezichtiging bij ons niet vereist is, dus hebben je huurders er ook geen last van dat het huis verkocht wordt. In iedere situatie kun je dus je huis verkopen. Als de makelaar van Loosduinen bieden we je een goede prijs en garanderen we een snelle verkoop.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?