Snel je huis verkopen aan de makelaar in Lopik

Als dé verkoopmakelaar van Lopik bieden wij goede service, verkoop je huis binnen één week. Wacht niet langer op voorbehoud financiering, maar verkoop je woning snel. Wij kopen jouw huis, ongeacht het type huis en de staat van de woning. Wil jij ook snel verhuizen naar je nieuwe woning? Lees hier alle voordelen.

Alle voordelen op een rijtje

Je appartement verkopen in Lopik is niet alleen erg makkelijk, het kan ook nog eens erg snel. Als makelaar in Lopik kopen wij ook huizen in Cabauw, Schoonhoven, Lexmond en omgeving. Omdat wij niet te werk gaan als de reguliere makelaar zul je profiteren van vele voordelen. Zo zijn er een aantal kosten die je niet hoeft mee te rekenen bij het verkopen van je huis zoals makelaarskosten en eventuele opknapbeurten van het huis. Vaak betaal je minstens 1% aan makelaarskosten, dit geld kun je mooi gebruiken voor je verhuizing. Een ander groot voordeel is dat je niet hoeft te wachten op een hypotheek die rond moet zijn. Je kunt direct een vrijblijvend bod ontvangen, zelfs zonder bezichtiging.

Vlot verhuizen doe je zo

Snel naar je nieuwe woning? Geen probleem, als makelaar in Lopik kopen wij jouw huis. Omdat je direct bij de makelaar koopt hoef je geen bezichtigingen te houden, je huis niet instapklaar te maken en betaal je hier dus ook geen kosten voor. Neem contact ons op en het verkopen van je appartement in Lopik zal spoedig gaan. Wij komen bij langs om te kijken bij de woning, als dit niet mogelijk is doen wij alsnog direct een bod. Kies zelf of je het bod aanneemt en wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk rond is. Op deze manier kun jij je focussen op het zoeken van een nieuwe woning en op de verhuizing.

Geen onzekerheid bij de makelaar in Lopik

Ben jij het zat om constant, maar te wachten op iemand die jouw huis wil kopen na al die bezichtigingen? Bij ons zul je geen onzekerheid ervaren, wij kopen namelijk allerlei typen huizen. Zo hebben wij ook interesse in klushuizen, studio’s, huizen met huurders erin en meer. Neem contact op en ontvang een vrijblijvend bod.

Rotterdam Blijdorp
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?