Huis verkopen aan makelaar Nieuwkoop?

Als makelaar in Nieuwkoop kunnen wij je uitstekend helpen bij de verkoop van je woning. Wij zijn een verkoopmakelaar in Nieuwkoop die net even anders werkt dan je gewend bent. Bij ons hoef je namelijk niet op een langdurig verkooptraject te rekenen. Besluit je met ons in zee te gaan, dan is je woning binnen de kortste keren verkocht. Wij kunnen je woning namelijk van je overkopen. Aan ons je woning verkopen in Nieuwkoop komt met een hoop voordelen. Zo hoef je namelijk niet lang te wachten op een goed bod. Bovendien hoef jij je zo ook geen zorgen te maken over de financiering van de woning. Zodra je akkoord gaat met ons bod, kunnen we de verkoop dezelfde dag nog afronden bij de notaris.

Welke voordelen bieden wij je als makelaar in Nieuwkoop?

Als makelaar in Nieuwkoop kunnen wij snel een goed bod doen op je woning. Omdat wij de woning zelf overkopen, hoeven we de woning ook niet te promoten. We zullen daarom ook geen makelaarskosten in rekening brengen. Wij zijn bovendien bereid om in de woning te investeren. Heeft de woning gebreken? Dat maakt voor ons niet uit, in tegenstelling tot wanneer je de woning aan een particulier zou verkopen. Wij kopen ieder soort woning over. Zo kun je aan ons ook je appartement verkopen in Nieuwkoop. Overigens beperken wij onze diensten niet alleen tot Nieuwkoop, maar zijn wij ook werkzaam in de omliggende plaatsen. Neem dus ook gerust contact met ons op als jij je woning in Lagebroek of Zwammerdam wilt verkopen.

Wij nemen zelfs woningen met huurders over

Ook wanneer je jouw woning momenteel verhuurt, kunnen we deze van je overkopen. Normaal gesproken kan het erg lastig zijn om je woning in Nieuwkoop te verkopen wanneer je deze nog verhuurt. Een particulier zit er doorgaans niet op te wachten om een woning met huurders over te nemen. Voor ons is dit echter geen probleem.

Neem gerust contact met ons op

Heb jij nog vragen voor ons als verhuurmakelaar in Nieuwkoop? Neem in dat geval gerust contact met ons op, zodat wij je alles kunnen vertellen over onze dienstverlening. Ook wanneer jij een goed bod op je woning wilt, raden we je aan om snel contact met ons op te nemen.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

  ✓  Geen makelaarskosten

  ✓  Directe zekerheid

  ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

  ✓  Voor reguliere én verhuurde

  ✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling