Huis verkopen aan makelaar Nijmegen

Met ons als makelaar in Nijmegen ben je zeker van een snelle verkoop! Het verkopen van je woning is niet altijd even makkelijk. Het vergt namelijk veel tijd en kan ook wel eens een hoop geld kosten. Als verkoopmakelaar in Nijmegen bieden wij een snel verkooptraject waarbij je direct aan de makelaar verkoopt. Geen voorbehoud van financiering, je huis verkopen met huurder erin en nog meer voordelen.

Snel verkopen met behulp van de makelaar in Nijmegen

Wil jij snel je woning verkopen in Nijmegen? Als verkoopmakelaar van deze regio bieden wij een snel traject zodat jij kunt verhuizen wanneer jou dat uitkomt. Je appartement verkopen in Nijmegen kan al binnen een week geregeld zijn. Wij doen een bod op de woning, dit is ook mogelijk zonder bezichtiging. Accepteer jij dit bod? Dan regelen we alles direct, er is geen voorbehoud van financiering omdat je rechtstreeks aan de makelaar verkoopt.

Je woning in Nijmegen aan de makelaar verkopen

Het kopen of verkopen van een huis is niet altijd even makkelijk. De markt kan erg krap zijn, vooral in een geliefde stad zoals Nijmegen. Om ervoor te zorgen dat jij je woning snel kunt verkopen op een makkelijke manier is het een goed idee om voor de verkoopmakelaar in Nijmegen te kiezen. Wij kopen namelijk alle soorten huizen in de omgeving. Of je nu een studio te koop hebt staan of het gaat om een klushuis; wij nemen het graag van je over. Ook als er nog huurders in de woning zitten, is dit geen probleem.

Voordelen op een rijtje

Of je nu een klushuis, studio of rijtjeshuis wil verkopen; wij helpen je verder. Omdat je een woning direct aan de verkoopmakelaar verkoopt gaat het proces erg snel. Zo hoef je niet te wachten op voorbehoud financiering en zullen er geen bezichtigingen worden ingepland met potentiële kopers. Bij de reguliere makelaar zul je je woning aantrekkelijk moeten maken voor de bezichtigingen. Denk aan verven en andere klussen. Dit hoeft bij ons niet, wij kopen jouw huis in zijn huidige staat.

Conclusie

Je woning verkopen aan de makelaar in Nijmegen is nog nooit zo makkelijk geweest. Verkoop je huis zonder tussenpersonen en ga voor een snel verkoopproces. Ook in de omliggende plaatsen zoals Arnhem, Lent, Elst of Oosterhout zijn wij werkzaam. Zelfs verkopen zonder bezichtiging is mogelijk.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?