VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Noordwijkerhout?

Je zou kunnen denken dat het tegenwoordig helemaal niet lastig is om een huis te verkopen in Noordwijkerhout. De prijzen rijzen immers de pan uit en de kans is dus groot dat je wel voor je woning kunt krijgen wat je wilt. Toch kan het af en toe nog best lang duren voordat je je woning ook echt verkocht hebt. Dit heeft te maken met de wensen van degenen die het willen kopen, maar ook met hoe erg jouw woning in trek is. Verder komt er vaak nog een heleboel bij het verkopen van een huis in Noordwijkerhout kijken. Als makelaar in Noordwijkerhout kunnen wij echter de uitkomst bieden.

De makelaar in Noordwijkerhout die jouw woning op kan kopen

Als makelaar in Noordwijkerhout zijn wij op zoek naar mooie woningen die wij kunnen kopen. Als je dus een mooie woning te koop aanbiedt en je hier zonder gedoe vanaf wilt komen, dan kun je ons als makelaar in Noordwijkerhout altijd even benaderen. Ook in omliggende plaatsen als Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Ruigenhoek en nabijgelegen plaatsen kunt u uiteraard bij ons terecht.  Er valt best wat te zeggen voor het verkopen van je woning aan ons. Zeker als je er dus geen overbodige moeite in wilt stoppen en je gewoon graag zo snel mogelijk klaar bent met het verkopen van je woning, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bezichtiging is niet vereist

Een van de andere voordelen van het verkopen van je woning aan ons als makelaar in Noordwijkerhout is dat je ook niet moeilijk hoeft te doen met bezichtigingen. Anders moet je er immers altijd voor zorgen dat je huis er zo mooi mogelijk bij ligt en mensen dus het beste beeld van je woning krijgen. Door met ons in zee te gaan hoef je je eigenlijk geen moment bezig te houden met bezichtigingen of andere zaken omtrent het verkopen van je woning.

Je woning snel verkopen?

Neem dan gerust eens contact met ons op. Als makelaar in Noordwijkerhout zullen wij altijd een bod op je woning doen en hoef je je dus ook niet af te vragen of het allemaal wel gaat lukken met de financiering. Wil je dat je woning snel verkocht wordt voor een goed bod, dan kun je dus altijd even een afspraak met ons maken.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

  ✓  Geen makelaarskosten

  ✓  Directe zekerheid

  ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

  ✓  Voor reguliere én verhuurde

  ✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?