Huis verkopen aan de makelaar in Nootdorp

Snel en in alle rust en zekerheid je woning in Nootdorp verkopen? Bij ons krijg je direct een goed bod op je woning en is de verkoop snel geregeld. Wij bieden je zekerheid want wij brengen direct een goed bod uit op je woning. Daardoor weet je snel waar je aan toe bent en kun jij al je aandacht en tijd richten op andere dingen, bijvoorbeeld de koop van je droomwoning!

Verkoop zonder onzekerheid

Wij kopen huizen in de regio Nootdorp in alle soorten en maten, bewoond en onbewoond en in welke conditie het huis ook is. Heb je een pand geërfd dat dringend aan een opknapbeurt toe is of staat de te verkopen woning nog in de verhuur? Alles is mogelijk bij ons en wij kopen je woning ook nog eens zonder voorbehoud van financiering. Je weet dus direct tegen welke prijs je binnen enkele weken je woning hebt verkocht. Daarmee sla je een langdurig verkooptraject gewoon over en bespaar je uiteindelijk tijd en geld! De verkoop duurt bij ons slechts enkele weken in plaats van het gebruikelijke traject van een aantal maanden.

Huis verkopen in Nootdorp

Wij zijn er als makelaar in Nootdorp wanneer je je woning wilt verkopen tegen een eerlijke prijs en tegelijkertijd jezelf een langdurig verkooptraject wilt besparen. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een snelle verkoop: misschien heb je gewoon geen zin in allerlei afspraken en bezichtigingen of vraagt je situatie om een snelle procedure vanwege een scheiding of een verhuizing naar het buitenland. Wat je reden ook is, zonder stress je woning in Nootdorp verkopen doe je het beste bij ons. Ook een verhuurd huis, met huurders erin, is bij ons geen enkel probleem want bezichtigingsrondes zijn niet nodig.

Wij staan voor je klaar

Binnen enkele weken kan de gehele verkoop geregeld zijn! Wij bieden altijd een eerlijke en passende prijs, gebaseerd op onze ruime ervaring en kennis van de woningmarkt. Wil je snel je woning verkopen in Pijnacker, Nootdorp of in de gehele regio, bekend als Pijnacker-Nootdorp en ben je benieuwd hoeveel wij bieden voor jouw woning? Neem dan gerust contact op en laat ons een bod uitbrengen.

Delfshaven Rotterdam
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?