VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Oudekerk Aan Den IJssel?

Iedereen is er wel van op de hoogte dat het bij een standaard makelaar een aardige tijd kan duren voordat je woning verkocht is. Vooral als er haast bij is kan dit erg vervelend zijn. Denk aan de vele foto’s die genomen moeten worden van je huis, de meerdere bezichtigingen en de potentiële kopers en hun financiën. Voor een snelle verkoop ben je bij ons als makelaar in Ouderkerk aan den IJssel aan het juiste adres.

Verzekerd van snelle verkoop

Bij ons ben je verzekerd van een snelle verkoop waarbij het vaak dezelfde week nog geregeld kan zijn. Wij zorgen er als verkoopmakelaar in Ouderkerk aan den IJssel voor dat de talloze bezichtigingen overgeslagen worden. Ook als je een huurder in de woning hebt zitten kunnen we jou helpen. Elke plek is mogelijk, dus we kunnen als makelaar in Ouderkerk aan den IJssel gemakkelijk jouw woning verkopen. Of dit nou aan de Essenlaan of aan de Dekkerstraat is, je kunt bij ons aankloppen. Wij kopen zelf woningen en bieden gelijk een aantrekkelijk bod aan.

Makelaar in Ouderkerk aan den IJssel voor iedere woning

Het maakt ons als makelaar in Ouderkerk aan den IJssel niks uit welke woning je gauw verkocht wilt hebben. In welke staat dan ook. Of dit nou een tussenwoning is, een klushuis, een studio, een leegstaande woning of een verhuurd huis. Wil je in Krimpen aan de Lek een appartement verkopen? Dan kunnen wij jou een aantrekkelijk bod aanbieden voor jouw woning. Als je graag de waarde van je woning wilt weten of een snelle verkoop wenst, kun je gerust contact met ons opnemen.

Ook voor andere dorpen en steden

Jouw woning kunnen wij als makelaar in Ouderkerk aan den IJssel ook verkopen als je in de buurt woont van Ouderkerk aan den IJssel. Denk aan Groot Hitland, Berkenwoude of Lekkerkerk. Doordat jouw woning niet gepromoot hoeft te worden, hoef je bij ons geen makelaarskosten te betalen. Je zorgen worden volledig ontnomen. Geen zorgen meer over de financiën van potentiële kopers. Als makelaar in Ouderkerk aan den IJssel kopen wij woningen en bieden we een aantrekkelijk bod voor je woning.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

  ✓  Geen makelaarskosten

  ✓  Directe zekerheid

  ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

  ✓  Voor reguliere én verhuurde

  ✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?