VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Pernis?

Normaal gesproken kan het best een lange tijd duren voordat je woning verkocht wordt. Dit is dan ook bij een standaard makelaar het geval. Vooral als je een woning heel gauw wilt verkopen, kan dit erg vervelend zijn. Denk aan de foto’s die gemaakt moeten worden van je woning, de bezichtigingen die gepland moeten worden en de financiën van een koper. Bij ons als makelaar in Pernis ben je verzekerd van een snelle verkoop.

Een aantrekkelijk bod voor jouw woning

Wij als makelaar in Pernis kunnen jouw woning vaak nog dezelfde week verkopen. Hierbij worden de talloze bezichtigingen niet gedaan. We kunnen jouw woning als makelaar in Pernis gemakkelijk verkopen, ook als je een woning hebt met een huurder. Of dit nou in de Vlielanderstraat is of in de Burgemeester Beyenstraat, als makelaar in Pernis is niks te gek. Als makelaar in Pernis kopen wij zelf woningen en zorgen voor een aantrekkelijk bod voor jouw woning.

Wees verzekerd van een snelle verkoop

Voor elke woning zijn wij als makelaar in Pernis geschikt. Het maakt ons dus niet uit welke woning we moeten verkopen. In welke staat dan ook. Je kunt bijvoorbeeld een klushuis hebben, een leegstaande woning, een verhuurd huis, een tussenwoning of een studio. Wil je graag een appartement verkopen? Dan kunnen we jou in Pernis een aantrekkelijk bod aanbieden en wordt jouw woning gauw verkocht. Lijkt dit jou wel wat? Dan kun je zeker contact met ons opnemen. Zo weet je gelijk wat jouw woning waard is en ben je verzekerd van een snelle verkoop.

Snelle verkoop voor elke woning in en rondom Pernis

Ook als je buiten Pernis woont, is het mogelijk om je woning te verkopen bij ons. Denk aan de plaatsen zoals Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam-Albrandswaard. Wist je dat je bij ons geen makelaarskosten hoeft te betalen? Je woning wordt namelijk niet gepromoot. Hierbij worden ook al je zorgen ontnomen, omdat je geen zorgen hoeft te hebben over de financiën van potentiële kopers. Wij kopen als makelaar in Pernis woningen en bieden hiervoor een aantrekkelijk bod aan.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

✓  Geen makelaarskosten ✓  Directe zekerheid ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag ✓  Voor reguliere én verhuurde ✓  Alle soorten huizen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?