Huis verkopen aan makelaar in Pijnacker-Nootdorp

Wil je snel en zonder gedoe je huis verkopen? Wij zijn de makelaar in Pijnacker-Nootdorp aan wie je jouw huis verkoopt. Verkoop je jouw woning aan ons? Je geniet van een directe verkoop, een kort verkooptraject en zekerheid. Voor complete ontzorging verkoop je jouw woning aan de makelaar van Pijnacker-Nootdorp, zodat je zelf meer tijd overhoudt.

Verkoop je huis snel aan de makelaar van Pijnacker-Nootdorp

Wil je snel van je verkoopstress af? Verkoop dan je huis aan de makelaar van Pijnacker-Nootdorp. Wij doen zodra we je informatie ontvangen een goed bod op je woning. Het bod staat nooit onder voorbehoud van financiering. Dit geeft je dus veel zekerheid in de verkoop van je woning. Een bijkomend voordeel van je huis verkopen aan een makelaar in Pijnacker-Nootdorp, is dat het verkooptraject korter is dan bij een andere soort verkoop. Doordat de financiering niet onder voorbehoud staat, wordt de verkoop niet verlengd door het gebruik van een hypotheekverstrekker door de koper van je huis.

Je huis verkopen aan de makelaar van Pijnacker-Nootdorp ontzorgt je volledig

Wanneer je ervoor kiest om je huis te verkopen aan ons, de makelaar van Pijnacker-Nootdorp, dan word je volledig ontzorgd. We doen namelijk een bod op ieder soort woning, waardoor je jouw huis altijd kan verkopen. Of het nu gaat om een tussenwoning, studio of appartement, we brengen een bod uit op je woning. Ook als je huis in een wat mindere staat verkeert, kunnen we direct een goed bod doen. Zelfs bij meer uitzonderlijke situaties, bijvoorbeeld als er nog huurders in het huis wonen, kan je jouw huis aan ons verkopen. Dit kan ook zonder een bezichtiging, omdat we weten dat dit niet altijd mogelijk is.

Wanneer je jouw huis verkoopt in welke staat of situatie dan ook, kun je terecht bij ons. We garanderen je een snelle verkoop zonder zorgen, zodat je snel op zoek kan naar je nieuwe woning. Je profiteert ervan dat er geen langdurig verkooptraject en geen financieringsvoorbehoud is in de verkoop van je woning. Verkoop je huis snel en met zekerheid voor een goede prijs aan ons, de makelaar van Pijnacker-Nootdorp.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?