Je woning verkopen aan de makelaar in Pijnacker

Wil jij zonder moeite regelen dat je huis is verkocht? Wij zijn de makelaar in Pijnacker waaraan je direct jouw huis kunt verkopen. Je kunt bij ons terecht als je snel en gemakkelijk je woning wilt verkopen zonder stress en een langdurig verkooptraject. Bij ons kan je woning zelfs al binnen een week verkocht zijn!

Verkoop zonder binnen te kijken

Wij kopen zelf jouw woning en daardoor is het mogelijk om het langdurige verkooptraject over te slaan. Je kunt zelf je woning verkopen zonder vervelende bezichtigingen. Dit is natuurlijk ideaal als je zelf nog in het huis woont en geen zin hebt in steeds mensen over de vloer tijdens bezichtigingsrondes. Het is ook een uitkomst als je je woning hebt verhuurd en er nog huurders in de woning zitten want het is namelijk niet toegestaan de huurder te verplichten om me te werken met bezichtigingen. Door je woning aan ons te verkopen bespaar je jezelf deze lasten en kun jij je richten op andere dingen, bijvoorbeeld het kopen van jouw nieuwe woning!

Direct een goed bod

Je woning in Pijnacker kan al binnen een week verkocht zijn tegen een goed bod. Wat een last valt er van je schouders als je je woning verkoopt en je direct weet waar je aan toe bent. Dit is een groot verschil met verkopen via de gewone weg waar je vaak een paar maanden verder bent vanwege de bezichtigingsrondes en verkoop met voorbehoud van financiering. Het is dan ook zeker geen uitzondering dat het zo’n 6 weken of zelfs langer kan duren voordat de koper de financiering rond heeft. Bij ons krijg je direct een goed bod met de garantie dat de verkoop snel, vaak al binnen een week, rond is.

De makelaar in Pijnacker en omstreken

Wij zijn de makelaar in Pijnacker en omgeving waar je gemakkelijk en snel je woning verkoopt. Bij ons kun je alle soorten huizen verkopen, van klushuizen tot appartementen. Wij zijn actief in de hele regio dus ook als je huis in Berkel en Rodenrijs of in Nootdorp staat kun je deze bij ons snel verkopen voor een eerlijke prijs. Ben je benieuwd wat voor bod je kunt krijgen op jouw woning? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?