VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Poortguaal?

Wil jij je huis verkopen in Poortugaal-Albrandswaard en zit hier best wat haast achter? Dan kun je beter niet naar een standaard makelaar gaan. Hierbij ga je vaak een heel traject in dat erg veel tijd in beslag neemt. Zo moeten er allerlei foto’s gemaakt worden van de woning, zijn er talloze bezichtigingen en moet er bij interesse eerst uitgebreid naar financiën worden gekeken. Voor een snelle verkoop van je woning kun je beter bij ons terecht.

Zonder gedoe je huis verkopen in Poortugaal

Als verkoopmakelaar in Poortugaal hebben we binnen de kortste keren je huis verkocht. Ook in Rhoon of Hoogvliet-Rotterdam kunt u uw woning goed en snel aan ons verkopen. Hierbij is het mogelijk om je huis te verkopen zonder bezichtigingen. Daarnaast hoef je ook niet te wachten op financiering en zou je het huis kunnen verkopen met een huurder erin. Als makelaar in Poortugaal kunnen wij gemakkelijk jouw woning verkopen in Poortugaal. Of je nou in de Albrandswaard woont of aan de Albrandswaardseweg, als makelaar in Poortugaal leveren wij direct een goed bod aan. Een ander groot voordeel is dat je dus niet op allerlei potentiële kopers hoeft te wachten, aangezien wij als makelaar in Poortugaal zelf woningen kopen.

Elke woning is geschikt voor ons als makelaar in Poortugaal

Naast dat je bij ons jouw woning kunt verkopen, kun je ons ook je appartement verkopen in Poortugaal. Ben je nieuwsgierig hoeveel jouw woning waard is? Dan kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen. Of dit nou een leegstaand huis is, een verhuurd huis, een klushuis, een tussenwoning of zelfs een studio, niks is ons te gek. Als je verzekerd wilt zijn van een snelle verkoop van jouw woning, dan ben je bij ons als makelaar in Poortugaal zeker aan het juiste adres.

Geen extra kosten

Ook voor plekken zoals het Westpunt, Hoogvliet Rotterdam of Rhoon kunnen wij als makelaar in Poortugaal helpen. Door je woning aan ons te verkopen, hoef jij je over de verkoop absoluut geen zorgen te maken. Wist je dat wij zelfs geen makelaarskosten in rekening brengen? Dit komt natuurlijk omdat het bij ons niet nodig is om je woning te promoten. Je hebt direct een goed bod en je hoeft je hierdoor niet druk te maken over de financiën.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

  ✓  Geen makelaarskosten

  ✓  Directe zekerheid

  ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

  ✓  Voor reguliere én verhuurde

  ✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?