Je huis verkopen aan een makelaar in Rheden

Wil jij je huis spoedig en zonder gedoe verkopen? Wij kopen jouw woning binnen één week, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het lange verkooptraject. Als makelaar in Rheden gaan wij niet te werk als de reguliere makelaar; wij kopen allerlei soorten woningen en geven je een vrijblijvend bod. Geen onzekerheden en verkoop stress; bij ons is er geen sprake van financieringsvoorbehoud.

Woning verkopen in Rheden

Woon jij in Rheden, Lathum, Ellecom of Giesbeek en ben jij het lange verkoopproces van je woning zat? Wij bieden de oplossing en kopen jouw woning graag. Je kunt bij ons terecht met allerlei typen woningen zoals kluswoningen, studio’s, woningen met huurders, leegstaande woningen en meer. Dankzij het verkorte verkooptraject kun je jouw huis al verkopen binnen één week, zelfs zonder bezichtiging. Omdat er geen sprake is van financieringsvoorbehoud zul je geen onzekerheden ervaren. Neem het bod aan en de deal is rond! Eventuele gebreken aan de woning zijn geen probleem, contacteer ons voor een vrijblijvend bod.

Verkoop je huis zonder gedoe en vermijd extra kosten

Normaal gesproken komt er bij de verkoop van een huis veel kijken. De woning moet er aantrekkelijk uitzien voor de koper, dit kan behoorlijk wat tijd en geld kosten. Denk bijvoorbeeld aan de gebreken waar de meeste mensen niet doorheen kunnen kijken, dit zal moeten worden opgelost voordat je de woning kunt verkopen. Daarnaast zal een makelaar jouw huis verkopen, en hier komen ook weer extra kosten bij kijken. Als verkoopmakelaar in Rheden en omgeving bieden wij een snel verkooptraject waarbij er geen bezichtigingen hoeven plaats te vinden. Op deze manier vermijd je veel gedoe en extra kosten.

Snel je huis verkopen

Woning verkopen in Rheden? Dit hoeft zeker niet lang te duren, kies voor ons als makelaar en wij bieden je vrijblijvend een bod. Omdat wij veel verschillende soorten woningen kopen krijg je gegarandeerd altijd een passend bod op jouw woning. Kies er zelf voor of je hem aanneemt en verkoop je huis binnen één week. Zelfs als wij niet langs kunnen komen voor het bezichtigen van de woning kunnen wij een bod doen. Neem contact met ons op voor vragen of als je een bod op jouw huis wil ontvangen.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?