Jouw huis verkopen aan de opkopende makelaar in Rhenen?

Het is alleen al om de snelheid bijzonder verstandig om jouw huis aan ons te verkopen. Als je kiest voor ons, dan weet je namelijk zeker dat jij jouw woning of appartement snel van de hand kunt doen. Dit kan soms zelfs al binnen een week. Jouw huis verkopen aan ons als makelaar Rhenen is dus in alle opzichten erg verstandig.

Geen voorbehoud van financiering

Staat jouw woning of appartement in Rhenen, Achterberg of Laareind en in wijken als Kwintelooyen of Achterberg, weet dan dat wij altijd oprecht geïnteresseerd zijn om jouw woning te kopen. Groot voordeel ten opzichte van een reguliere makelaar is dat wij als opkoper snel kunnen handelen. Nadat jij jouw huis aan ons te koop hebt aangeboden, dan weet je zeker dat jij altijd snel een bod krijgt. Dat bod staat. Zoiets als voorbehoud van financiering kennen we niet. Dat bespaart je dus de nodige stress en slapeloze nachten. Je kunt dus gewoon rustig op zoek naar een nieuw huis in de wetenschap dat jouw huidige woning al aan ons verkocht is.

Verborgen gebreken spelen geen enkele rol

Er zijn meer redenen om zaken met ons te doen. Onze verkoopvoorwaarden zijn bijvoorbeeld flexibel. Dat betekent dat je zelf het moment van verhuizen kunt bepalen. Ook verborgen gebreken spelen bij de verkoop en nadien geen rol. Ook daar hoef jij dus niet wakker van te liggen. Verder is het goed te weten dat wij interesse hebben in alle soorten huizen. Of er nou sprake is van achterstallig onderhoud of als sprake is van een verouderd huis; het maakt voor ons niet uit.

Altijd een eerlijk bod als je besluit om je huis te verkopen aan de makelaar in Rhenen

Wij doen altijd een eerlijk bod op jouw woning en als jij je kunt vinden in dat bod, dan kunnen we snel zaken doen. Dat kan soms al gewoon binnen een termijn van zeven dagen. Sneller kun jij jouw huis echt niet verkopen. En zo zijn er dus meer dan voldoende redenen om jouw huis of appartement juist aan ons te verkopen. Want dat kan niet alleen heel erg snel, het is ook gewoon erg prettig zaken doen met ons als makelaar in Rhenen.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?