Je huis verkopen aan een makelaar in Roermond

Met onze hulp kun jij je woning in Roermond snel en zonder gedoe verkopen. Als verkoopmakelaar gevestigd in Roermond gaan we net wat anders te werk dan andere makelaars in de buurt. Wij zorgen er namelijk voor dat je direct een goed bod op je woning ontvangt en verzekeren je zo van een snelle en waterdichte verkoop. Meer weten over onze manier van aanpak? Hieronder vind je meer informatie over onze werkzaamheden als makelaar in Roermond!

Razendsnel je woning verkopen in Roermond

Het verkopen van je woning vergt veel tijd en spanning, wat veel stress en onzekerheid kan veroorzaken. Hoe langer je woning te koop staat, hoe zwaarder het voor je wordt. Als makelaar in Roermond willen we voorkomen dat je een lang en stressvol verkooptraject tegemoet gaat. Dit doen we door direct een goed bod op je woning te doen. Zo heb jij binnen de kortste keren je woning verkocht voor een eerlijke prijs. Daarnaast brengen wij geen makelaarskosten in rekening waardoor je nog voordeliger uit bent dan bij een andere makelaar. Voordelig en snel je woning verkopen in Roermond: dat kunnen wij gemakkelijk voor je regelen.

Ontvang direct een bod op je huis in Roermond

Aangezien wij als makelaar zelf woningen kopen maken wij het mogelijk om direct een bod op je huis uit te brengen. Met deze methode kunnen we jou verzekeren van een snelle en zorgeloze verkoop. Het bod dat we uitbrengen kent geen voorbehoud van financiering, dus als je akkoord gaat staat de deal vast. We gaan zo in Roermond en in omstreken te werk. Je dus ook gebruik maken van onze diensten als je een huis of appartement wilt verkopen in Weert, Maasbracht of Vlodrop.

 

Wil je graag een pand verkopen in regio Roermond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nou een alleenstaand huis, appartement of studio wil verkopen, bij ons kan het allemaal. Ook klushuizen en leegstaande huizen zijn voor ons een mogelijkheid. Mocht je twijfelen of we je van dienst kunnen zijn, neem dan zeker telefonisch contact met ons op. We staan open voor al je vragen en denken met je mee. Als wij mogelijkheden zien plannen we maar al te graag een kennismakingsgesprek met je in!

Makelaars die huizen opkopen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?