Huis verkopen aan makelaar in Rotterdam Blijdorp

Heb je een huis in Rotterdam en wil je die snel verkopen zonder er veel omkijken naar te hebben? Bij ons kan je jouw woning verkopen aan een makelaar in Rotterdam Blijdorp zonder dat je een lang verkooptraject doorloopt. Wij kunnen je volledig ontzorgen met de verkoop van je huis, door snel en met zekerheid je huis te kopen. Schakel ons in en we kopen je huis als makelaar in Rotterdam Blijdorp.

Waarom je huis verkopen aan een makelaar in Rotterdam Blijdorp

Als je opziet tegen een langdurig verkooptraject, kun je jouw woning snel verkopen aan ons als makelaar in Rotterdam Blijdorp. We garanderen dat we direct een goed bod uitbrengen. Dit doen we zonder dat het onder voorbehoud van financiering staat, waardoor je snel zekerheid hebt dat de verkoop doorgaat. Je hoeft ook niet meer te wachten op het besluit van een hypotheekverstrekker van een andere potentiële koper. Dit versnelt het verkooptraject waardoor je sneller de verkoop van je huis voltooid hebt.

Ieder soort huis verkoop je aan ons

Aan ons kan je ook huizen van welke soort dan ook verkopen, dus de verkoop is van tevoren al gegarandeerd. Wil je bijvoorbeeld je appartement of studio verkopen? Bij ons kun je terecht voor een snel en goed bod. Ook tussenwoningen of leegstaande woningen kun je aan ons verkopen. We zijn de makelaar van Rotterdam Blijdorp die voor ieder huis een goed bod doet. Zelfs als er een aantal gebreken zijn aan de woning is het geen groot probleem. Of als de woning nog verhuurd wordt terwijl je het wil verkopen, kunne we je een aantrekkelijke prijs bieden. Er hoeft niet eens een bezichtiging plaats te vinden dus hebben de huurders er geen last van en jij geen omkijken naar.

Duinzigt Den Haag

Verkoop je huis aan de makelaar van Rotterdam Blijdorp

Wil je jouw huis zonder zorgen en zonder langdurend verkooptraject verkopen? Bij ons ben je verzekerd van een goed bod, snelle verkoop en geen zorgen om het verkopen van je huis. Neem gerust contact met ons op en je ziet snel een bod op je huis tegemoet en geniet van het gebrek aan verkoopstress.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?