Je huis verkopen aan een makelaar in Rotterdam centrum

Het verkopen van je huis kan erg veel stress opleveren, daarom willen we deze periode graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wij als makelaar in Rotterdam Centrum helpen je met een snel en onbezorgd verkoopproces. We nemen onnodige stress en onzekerheid weg door direct een bod te doen: zo garanderen we een vlotte en succesvolle verkoop van je woning in Rotterdam Centrum. Hierdoor zit je niet maandenlang in alle spanning te wachten op een toereikend bod, maar ben je meteen verzekerd van een snelle woningverkoop voor een goede prijs!

Snel je woning verkocht door makelaar Rotterdam Centrum

Het verkooptraject van een woning levert ontzettend veel spanning op. Dit komt vooral door de grote hoeveelheid onzekerheid die komt kijken tijdens dit traject. Zo moet je maar hopen dat je woning genoeg interesse trekt en dat er een redelijk bod wordt gedaan door mogelijke kopers. Dit leidt ertoe dat je soms maanden zit te wachten op serieuze interesse. Als je na maanden nagels bijten eindelijk een goed bod ontvangt, dan loop je nog het risico dat de financiering niet rond komt. Dan komt het bod weer te vervallen en begint het hele proces weer opnieuw. Kort gezegd, het verkooptraject is ontzettend onzeker en zorgt voor enorm veel stress. Gelukkig pakken wij als makelaar in Rotterdam Centrum het compleet anders aan.

Ontvang direct een bod op je woning in Rotterdam Centrum

Naar ons idee kunnen we het verkoopproces veel gemakkelijker maken. Zo zorgen we ervoor dat jij zonder onzekerheid je woning kunt verkopen. Dit doen we door direct een goed bod te doen op je huis, zodat je verzekerd bent van een snelle en zorgeloze verkoop. We bieden je directe zekerheid met een bod zonder financieringsvoorbehoud. Je hebt zo binnen een paar weken al je woning verkocht, zonder dat je hier enige zorgen over hoefde te maken. Lange verkooptrajecten zijn dankzij ons niet meer nodig. Dezelfde service bieden we overigens ook aan in onder meer Rotterdam-West, Rotterdam-Zuid en Rotterdam-Noord.

Naast tijdsbesparing zorgen wij als makelaar in Rotterdam Centrum er ook voor dat je kunt besparen op het kostenplaatje. Bezichtigingen zijn bijvoorbeeld niet nodig. Ook hoef je ons geen makelaarskosten te betalen; je bent dus een stuk voordeliger bij ons uit. 

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?