Woning verkopen aan makelaar Rotterdam Kralingen-Crooswijk

Als makelaar in Rotterdam Kralingen-Crooswijk proberen we het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Het afnemen van onnodige zorgen en onzekerheden is bij ons een prioriteit, zodat je huis verkopen in Rotterdam Kralingen-Crooswijk zonder stress kan verlopen. Dit doen we door net wat anders te werk te gaan dan andere makelaars: wij brengen direct een bod uit op je woning. Zo voorkomen we dat je een eindeloos en frustrerend verkooptraject zult meemaken. Als makelaar in Rotterdam Kralingen-Crooswijk zorgen we dat je woning snel en voor een goede prijs verkocht wordt.

Snel je woning verkopen in Rotterdam Kralingen-Crooswijk

Ga je een woning verkopen in Rotterdam Kralingen-Crooswijk, dan staan we voor je klaar. Het maakt niet uit welk pand je precies wilt verkopen, wij kunnen je als makelaar in Rotterdam Kralingen-Crooswijk van dienst zijn. Zo helpen we je bij het verkopen van tussenwoningen, alleenstaande huizen, appartement en studio’s. Ook leegstaande panden en klushuizen zijn voor ons geen probleem. Als je momenteel je woning verhuurd aan een andere hoef je je hier ook geen zorgen over te maken. Ook in dit geval helpen we je namelijk graag.

Je huis of appartement verkopen in Rotterdam Kralingen-Crooswijk heb je zo voor elkaar met ons als makelaar. We zijn overigens ook in de omringende omgevingen actief, waaronder in Rubroek en Struisenburg, dus neem zeker contact met ons op als je in deze wijken woont.

Makelaar Rotterdam Kralingen-Crooswijk: dit is wat we je bieden

Laten we even kort uitleggen hoe we precies te werk gaan als makelaar in Rotterdam Kralingen-Crooswijk. Wij kunnen een direct bod op je woning doordat we zelf woningen in de omgeving kopen. Dit versnelt het verkoopproces aanzienlijk en je kan ervan uitgaan dat je een serieus bod ontvangt. Verder hebben wij als groot voordeel dat we een bod doen zonder financieringsvoorbehoud, zodat we je kunnen verzekeren dat de deal rond is. Bovendien hoef je bij ons geen makelaarskosten te betalen en ben je zo een stuk voordeliger uit. Kortom, wil je een huis verkopen in Rotterdam Kraling-Crooswijk, dan kun je ons als makelaar zeer goed gebruiken.

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?