Je huis verkopen aan een makelaar in Rotterdam-Noord

Wij als makelaar in Rotterdam-Noord hebben het beste met je voor. We doen er daarom alles om de verkoop van je woning snel en zorgeloos te laten verlopen. Om dit te realiseren werken wij net wat anders dan andere makelaars in Rotterdam-Noord. We voorkomen een ellenlang verkooptraject door direct een goed bod uit te brengen op je woning. Zo kunnen wij je verzekeren van een snelle verkoop zonder gedoe. Benieuwd hoe we precies te werk gaan en welke voordelen wij je kunnen bieden? Hieronder vind je meer informatie over onze werkzaamheden.

Graag je woning verkopen in Rotterdam-Noord?

Als je in regio Rotterdam-Noord een woning wil verkopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met de verkoop van vrijwel elke soort woning. Van alleenstaande woningen tot studio’s: wij staan voor je klaar! Ook brengen wij een bod uit op verhuurde woningen, klushuizen en leegstaande panden. Het is zelfs mogelijk om een pand te verkopen als er momenteel nog een verhuurder in verblijft. Als je zeker wilt zijn dat je woning in aanmerking komt voor onze diensten, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen. We staan altijd open voor het beantwoorden van je vragen.

Wat ons zo bijzonder maakt als makelaar in Rotterdam-Noord is dat wij je veel unieke voordelen kunnen bieden. Zo brengen wij een goed bod uit zonder financieringsvoorbehoud, zodat je verzekerd bent van een succesvolle verkoop. Je zit dus niet vast aan een langdurig verkooptraject en we bieden je de ruimte om in alle rust op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Met onze hulp kun je zonder stress en onzekerheid je woning snel verkopen. We kopen ook woningen over in Rotterdam-West, Rotterdam-Centrum en Rotterdam-Zuid.

Een betrouwbare makelaar in regio Rotterdam-Noord

Vertrouwen tussen makelaar en verkoper is natuurlijk cruciaal. Daarom zijn wij transparant in onze manier van werken en zijn wij goudeerlijk naar onze klanten toe. Wij kunnen je verzekeren van een goed bod op je woning omdat wij zelf woningen in Rotterdam-Noord kopen. Dit maakt het voor ons mogelijk om direct een bod te doen en de verkoop snel af te handelen. Bovendien hoef je geen makelaarskosten aan ons te betalen en ben je zo voordeliger uit dan bij andere makelaars in de buurt.

Rotterdam Blijdorp
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?