Je huis verkopen aan een makelaar in Rotterdam Overschie

Als makelaar in Rotterdam Overschie maken we ons hard om het verkoopproces zo makkelijk mogelijk voor je te maken. We begrijpen als geen ander hoe stressvol en onzeker het is om je huis te verkopen in Rotterdam Overschie. Daarom nemen we deze onzekerheden weg door direct een goed bod uit te brengen op je woning. In plaats van maandenlang te wachten op een redelijk bod ontvang je bij ons meteen een vaststaande aanbieding die aan je wensen voldoet. We verzekeren je zo van een snelle en stabiele verkoop zonder gedoe!

Binnen een paar weken je woning in Rotterdam Overschie verkocht

Niemand zit te wachten op een verkooptraject dat maanden (en soms zelfs jaren) kan duren. Helaas heb je vaak niet in de hand hoelang het duurt voordat je een goed bod op je woning ontvangt. Er komt namelijk een grote hoeveelheid onzekerheid kijken bij het verkooptraject. Zo moet je woning maar net de interesse trekken van serieuze kopers en kun je er niet vanuit gaan dat er meteen een goed bod wordt gedaan. Als je dan uiteindelijk een goed bod ontvang, heb je ook nog eens de kans dat de financiering niet rondkomt. Het bod komt te vervallen en dan begint het traject eigenlijk weer opnieuw. Kortom, het verkopen van je woning kan ontzettend lang duren en brengt veel onzekerheid teweeg. Gelukkig weten wij als makelaar in Rotterdam Overschie hoe je een lang verkooptraject kunt voorkomen.

Meteen een bod op je huis door makelaar Rotterdam Overschie

Wij gaan net wat anders te werk dan je standaard makelaar. Door onze unieke manier van werken kunnen wij het verkoopproces vergemakkelijken en kunnen we je speciale voordelen bieden. Dit bereiken we door zelf een goed bod te doen op je huis, zodat jij verzekerd bent van een vlotte en zorgeloze verkoop. Je ontvangt directe zekerheid, want ons bod kent geen voorbehoud van financiering. Ga je akkoord met het bod, dan staat de verkoop vast. Zo maken wij het mogelijk om je woning in Rotterdam Overschie al binnen een paar weken te verkopen. Daarnaast bieden we onze dienstverlening ook aan voor woningen in onder meer Rotterdam-Centrum, Rotterdam-Zuid en Rotterdam-West. Voorkom met onze diensten een lang verkooptraject!

Delfshaven Rotterdam
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?