Je huis verkopen aan een makelaar in Rotterdam-West

Snel je huis verkopen zonder enige problemen: als makelaar Rotterdam West kunnen wij dit voor je realiseren. Onze manier van werken is net wat anders dan wat je gewend bent van makelaars. Zo maken wij het mogelijk dat je direct een goed bod zonder financieringsvoorbehoud op je woning ontvangt. Deze en vele andere voordelen bieden wij als makelaar Rotterdam West aan. Wil je dus verzekerd zijn van een vlotte verkoop zonder stress? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Elk soort woning zó verkocht in Rotterdam West

Als je een woning gaat verkopen in Rotterdam West, dan helpen we je hier graag verder mee. Het maakt niet uit over welk soort pand je beschikt, er is namelijk een grote kans dat wij je kunnen ondersteunen met de verkoop hiervan. Zo garanderen wij een snelle verkoop van je alleenstaande huis, tussenwoning, studio of appartement. Daarnaast staan we ook open voor het verkopen van klushuizen, verhuurde woningen en leegstaande panden. Twijfel je of jouw pand in dit rijtje past? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Neem ook gerust contact met ons op als je een woning in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Centrum of Rotterdam-Oost wilt verkopen.

Wij laten onze diensten niet beperken door de staat van je woning. Verblijft er bijvoorbeeld nog een verhuurder in de woning die je wil verkopen? Dan is dat voor ons geen probleem. Je kunt dan zorgeloos het pand te koop zetten. We willen het verkooptraject zo gemakkelijk mogelijk voor je maken en bieden je daarom veel vrijheden.

Wat wij als verkoopmakelaar in Rotterdam West voor jou kunnen betekenen

Zoals hierboven al werd benoemd willen wij het verkooptraject soepel laten verlopen. We vinden het belangrijk dat je zonder stress en onzekerheid je woning kan verkopen en we doen er alles aan om dit te bereiken. Daarom doen we direct een goed bod zonder financieringsvoorbehoud, zodat je geen maandenlang verkooptraject hoeft te doorstaan. Bezichtigingen zijn overigens niet eens nodig, je woning kan ook zonder kijkers gemakkelijk verkocht worden.

Interesse in onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Als makelaar Rotterdam West helpen we je graag verder en staan we altijd open voor het beantwoorden van je vragen.

Scheveningen Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?