Je huis verkopen aan een makelaar in Rotterdam-zuid

Zonder problemen snel je huis verkopen: dat is de mogelijkheid die wij je als makelaar in Rotterdam-Zuid bieden. Wij gaan net wat anders aan de slag dan andere makelaars, waardoor wij je hele speciale voordelen kunnen bieden. Zo zorgen we ervoor dat je direct een goed bod op je woning ontvangt zonder financieringsvoorbehoud. Bij ons ben je verzekerd van een snelle verkoop zonder onzekerheden!

Razendsnel je woning in Rotterdam-Zuid verkocht

Sta je op het punt om je woning in Rotterdam-Zuid te koop te zetten? Schakel dan onze hulp in. Als makelaar Rotterdam-Zuid garanderen we een razendsnelle verkoop zonder gedoe. Bezichtigingen zijn bij ons niet eens nodig, je woning kan zo verkocht worden. Ook als er momenteel een verhuurder in het pand verblijft kun je de woning zonder problemen verkopen. Wij als makelaar Rotterdam-Zuid houden hier rekening mee en passen ons aan op jouw specifieke situatie.

 

Of het nu draait om een alleenstaande woning, tussenwoning, appartement of studio, wij ondersteunen de verkoop van vrijwel elk pand in Rotterdam-Zuid. Ook met leegstaande panden, verhuurde woningen en klushuizen weten wij raad. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen je graag verder. We nodigen je graag uit voor gesprek waarbij we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Dit bieden wij als makelaar Rotterdam-Zuid aan

Als makelaar Rotterdam-Zuid zorgen wij ervoor dat het verkooptraject vlekkeloos verloopt. We nemen onnodige stress en onzekerheden weg door direct een goed bod te doen zonder financieringsvoorbehoud. Zo zit je niet maandenlang te wachten op een goed bod, maar ben je meteen verzekerd van een succesvolle verkoop. Wij begrijpen goed hoe stressvol het verkopen van je huis kan zijn. Daarom doen wij er alles aan om deze onzekerheden weg te nemen. Bovendien bieden we je de ruimte om rustig om zoek te gaan naar een nieuwe woning op het moment dat je oude pand verkocht is. Heb je een woning in Rotterdam West, Rotterdam Centrum of Rotterdam Noord? Ook dan kun je gerust bij ons aankloppen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op! We staan altijd open voor het beantwoorden van je vragen en plannen graag een kennismakingsgesprek met je in als je interesse hebt in onze diensten.

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?