VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Rozenburg?

Bij het verkopen van je huis in Rozenburg komt er altijd een heleboel meer bij kijken dan je oorspronkelijk had gedacht. Allereerst heb je natuurlijk al het papierwerk waar je je mee bezig moet houden, maar je moet ook om de haverklap mensen laten bezichtigen. Het liefst zou je misschien hebben dat je al dat gedoe zo min mogelijk hoeft te doen en je je voornamelijk bezig kunt houden met je nieuwe woning. Als dat voor jou geldt, raden wij je aan om eens contact met ons als makelaar in Rozenburg op te nemen. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat het verkopen van je woning een stuk eenvoudiger en sneller wordt.

Hoe kunnen wij jou als makelaar in Rozenburg helpen?

In het kort kopen wij zelf woningen als makelaar in Rozenburg, maar uiteraard ook in Nissewaard/Spijkenisse, Bernisse, Zuidland, Heenvliet of Brielle. Mocht je dus bijvoorbeeld op zoek zijn naar mensen die uw woning wel willen hebben, maar wil je het voornamelijk zo snel mogelijk geregeld hebben, dan zijn wij een goede optie. Zo hoeven wij vaak niet eens een bezichtiging te krijgen en krijg je altijd een gegarandeerd bod. Op die manier kun je dus echt ongelooflijk snel van je woning af zijn. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in wat wij als makelaar in Rozenburg en omstreken voor jou kunnen betekenen, neem dan gerust eens contact met ons op.

Gebreken zijn een minder groot probleem

Een van de redenen waarom het lastig kan zijn om je woning te verkopen, is als er sprake is van een aantal gebreken. Zeker als het oplossen van deze gebreken flink wat geld zou kosten, kan dit een reden zijn voor veel mensen om toch maar door te blijven zoeken. Wij vinden gebreken een stuk minder erg, waardoor je je woning vast en zeker nog wel aan ons als makelaar in Rozenburg kwijt kunt.

Wil jij ook je huis zo snel mogelijk verkopen?

Als makelaar in Rozenburg helpen wij jou daar graag mee. Als je met ons in zee zou gaan, hoef je geen vervelende bezichtigingen te houden en krijg je een gegarandeerd bod op je woning. Snel van je woning afkomen was nog nooit zo makkelijk!

Waarom huisverkopenaanmakelaar?
  ✓  Geen makelaarskosten

  ✓  Directe zekerheid

  ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

  ✓  Voor reguliere én verhuurde

  ✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?