Huis verkopen aan makelaar in Scheveningen Den Haag

Een woning verkopen kan een hele stap zijn, maar bij ons verkoop je je woning in Scheveningen Den Haag gemakkelijk en snel! Wij bieden je zekerheid van een goed bod en snelle verkoop waardoor jij het los kan laten. Jij kunt binnen enkele weken al lekker naar het strand om te vieren dat je woning is verkocht!

Je huis in korte tijd verkocht

Met onze ruime kennis en ervaring weten wij wat je woning waard is en dankzij onze transparantie weet jij snel waar je aan toe bent. Wij kunnen direct een passend bod doen en garanderen een snelle financiering. Bij ons onderga je bij ons geen langdurig verkooptraject waarbij je moet wachten tot er een financiering onder voorbehoud rond is. Zelfs bezichtigingen inplannen is niet nodig waardoor je in alle rust in je woning kunt blijven terwijl deze wordt verkocht. Dit is ook ideaal wanneer je je woning hebt verhuurd: je kunt je woning verkopen met de huurders er nog in! Als je weinig tijd hebt omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen naar het buitenland of snel een nieuwe woning wilt kopen dan staan wij voor je klaar.

Alle soorten woningen

Heb je een instapklaar woonhuis of een huis waar veel aan moet gebeuren? Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten woningen, in welke conditie deze ook is. Ook met een studio, appartement of onbewoond pand kun je bij ons terecht. Het maakt bij ons niet wat voor soort woning en waar de woning staat in de regio Scheveningen Den Haag. Binnen enkele weken je woning verkocht in plaats van binnen enkele maanden, je bespaart dus veel tijd en daarmee ook geld.

De verkoopmakelaar van Scheveningen Den Haag

Binnen enkele weken heb je je huis verkocht! Wij zijn actief in de hele Regio Scheveningen Den Haag en ook in alle wijken rondom Den Haag: Voorburg, Moerwijk, Benoordenhout. Heb je een woning in de regio die je graag snel wilt verkopen en ben je benieuwd hoeveel deze waard is? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons een bod uitbrengen. Wij staan graag voor je klaar, ook als je eerst nog wat vragen hebt twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Scheveningen Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?