VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Uw Huis In Schiedam Verkopen Aan De Makelaar?

Woonachtig in Schiedam of heeft u een woning die u goed en snel wenst te verkopen aan een opkopende makelaar die al uw zorgen uit handen neemt? Verkoop uw huis aan ons en ontvang vandaag nog een vrijblijvend marktconform bod! Ons bod verplicht u uiteraard helemaal tot niets. Niet tevreden? U hoeft nergens op te in te gaan, het is immers (nog) uw eigen huis. Vraag vandaag wel een bod aan en weet voor hoeveel u direct uit alle zorgen bent. Want ons bod is zonder voorbehoud van financiering, zodat wij u ook echt direct zekerheid kunnen bieden. Iets wat een particulier niet kan bieden. U blijft weken in onzekerheid. Een onzekerheid die u vandaag nog kunt voorkomen door uw woning aan te melden bij huisverkopenaanmakelaar.nl. Wij kopen doorgaans huizen in Schiedam-Oost en Schiedam-West. Ook Schiedam-Noord wordt steeds populairder. Wij kopen alle soorten huizen. Vooral de oudere flats en grachtenpanden zijn erg in trek. En zoals u weet Schiedam kent prachtige grachten en een mooie binnenstad met veel historische windmolens. Wij als opkoper komen heel erg graag in het bruisende Schiedam! Ook in Vlaardingen, Maassluis of Pernis komen wij regelmatig bezichtigen en kopen van diverse soorten huizen!

Directe Zekerheid En Voor Een Zorgeloze Verhuizing

Uw huis aanmelden voor een gratis en uiteraard vrijblijvend bod verplicht u tot niets. En toch biedt ons bod u directe zekerheid. Ons bod is namelijk zonder voorbehoud van financiering. Na aanvraag ontvangt u binnen een dag het vrijblijvende bod. Dat betekent dus dat u toch binnen een dag volledige zekerheid. De zekerheid werkt 2 kanten op. Zo heeft u zekerheid over de hoogte van het bod en de opbrengsten van uw woning. Daarnaast heeft u direct zekerheid dat uw woning verkocht zal raken. Uiteraard kan huisverkopenaanmakelaar.nl niet elk huis aannemen. Na aanvraag van het bod, beoordelen wij uw woning en bepalen of deze in aanmerking komt.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

✓  Geen makelaarskosten

✓  Directe zekerheid

✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

✓  Voor reguliere én verhuurde

✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?