Je huis verkopen aan een makelaar in Schildersbuurt

Als makelaar in de wijk Schildersbuurt (Den Haag) willen wij het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. We vinden het belangrijk dat je met zo min mogelijk gedoe wordt opgezadeld, zodat onnodige stress wordt bespaard. Om dit te realiseren gaan we net wat anders aan de bak dan andere makelaars in de buurt. Wij brengen namelijk direct een goed bod uit op je woning om zo een maandenlang verkooptraject te voorkomen. Zo verzekeren we jou van een snelle en zorgeloze woningverkoop.

Zonder zorgen je woning verkopen in Schildersbuurt Den Haag

We helpen je graag een woning te verkopen in de wijk Schildersbuurt. Het maakt ons niet uit om wat voor woning het gaat: alleenstaande huizen, tussenwoningen, studio’s en appartementen kunnen allemaal bij ons worden afgehandeld. Ook leegstaande panden, klushuizen en verhuurde woningen komen in aanmerking. Mocht je een pand willen verkopen waar momenteel nog een huurder in verblijft, dan is dat voor ons zeker geen probleem.

Bij ons als makelaar in Schildersbuurt ben je een stuk voordeliger uit dan bij andere makelaars. Zo brengen wij een bod uit zonder financieringsvoorbehoud zodat je direct van een succesvolle verkoop bent verzekerd. Bovendien hoef je zo geen ellenlang verkooptraject door te lopen, wat bij andere makelaars vaak wel het geval is. Verder kun je bij ons in alle rust een nieuwe woning uitzoeken als je vorige pand al verkocht is. Je woning in Schildersbuurt verkopen zonder gedoe: dat is waar wij als makelaar voor staan. Daarnaast kopen we ook woningen in andere buurten, waaronder het Zeeheldenkwartier, Transvaal en de Stationsbuurt.

Rotterdam Blijdorp

Betrouwbare makelaar in de Schildersbuurt

Een sterk vertrouwen tussen makelaar en verkoper vinden wij cruciaal. Daarom zijn wij open over onze werkzaamheden en leggen we graag in detail uit hoe wij te werk gaan. Aangezien wij zelf woningen kopen in de omgeving van Schildersbuurt in Den Haag is het voor ons mogelijk om meteen een goed bod uit te brengen op jouw woning. Zo kunnen wij een snelle verkoop garanderen en ben je zelf weinig tijd en inspanning kwijt aan het werven van potentiële kopers. Wij als makelaar in de Schildersbuurt bieden je zekerheid en geen gedoe bij het verkopen van je woning.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?