Makkelijk je huis verkopen aan de makelaar in Sliedrecht

Vind jij het ook zo’n gedoe om je huis te verkopen? Het lange wachten, al de bezichtigingen, het zoeken van een betaalbare makelaar en het opknappen van je huis. Al deze problemen kom je bij ons niet tegen, als verkoopmakelaar in Sliedrecht kopen wij namelijk jouw huis zonder voorbehoud van financiering. Wij gaan anders te werk aan de reguliere makelaar en jij kunt profiteren van deze voordelen.

Waarom wij?

Als makelaar in Sliedrecht kopen wij ook huizen in Wijngaarden, Dordrecht, Papendrecht, Oosteind en omgeving. Omdat wij werkzaam zijn in allerlei gebieden in Nederland zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij jou een passend bod doen. Het aanvragen van een bod op jouw huis is geheel vrijblijvend, je kunt ook altijd in gesprek gaan met de verkoopmakelaar. Wij kopen allerlei soorten panden, daarom kan iedereen bij ons terecht. Laat het gedoe met bezichtigingen en opknapbeurten achter je, wij kopen zelfs huizen zonder bezichtigingen en hebben geen problemen met eventuele mankementen.

Voordelen van een snel verkooptraject

Wij bieden een snel verkooptraject omdat je niet hoeft te wachten op een hypotheek van de bank, dit duurt namelijk ongeveer 3 weken. Bij ons is jouw huis al binnen één week verkocht en kun je rustig op zoek naar een nieuwe woning. Misschien ga je wel emigreren naar het buitenland of heb je al een prachtige nieuwe woning in Nederland gevonden, als je snel wilt verhuizen bieden wij een goede oplossing. Soms kan het namelijk erg lang duren voordat huizen worden verkocht, vooral in kleinere plaatsen. Als je snel je huis kunt verkopen kun je met dit geld de reis maken die je al die tijd al hebt willen doen!

Verschil met reguliere makelaars

Reguliere makelaars gaan op een geheel andere manier te werk. Zij vragen namelijk een percentage van de verkoopkosten en regelen de bezichtigingen. Daarnaast moeten er foto’s gemaakt worden voor online advertenties en moet er een tekst worden geschreven. Dan is het nog steeds niet zeker dat jouw woning direct wordt verkocht, dit kan een tijdje duren en zorgen voor wat onzekerheid. Vooral als je een huis in je achterhoofd hebt die je graag wil kopen is het prettig om geen onzekerheid te ervaren. Als verkoopmakelaar in Sliedrecht ontzorgen wij jou van dit proces, jij hoeft niks meer te doen.

Delfshaven Rotterdam
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?