Huis verkopen aan makelaar Statenkwartier

Als je snel en voor een goede prijs je woning wilt verkopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons van andere makelaars in de buurt van Statenkwartier door onze bijzondere manier van werken. Wat normaal uitloopt tot een maandenlang verkooptraject, wordt bij ons geregeld in slechts een paar weken. We doen namelijk direct een bod op je woning, zodat je snel en zonder gedoe je huis kunt verkopen!

Makelaar in het Statenkwartier Den Haag

Als makelaar in het Statenkwartier zijn wij zelf actief op de woningmarkt. We kopen zelf woningen, waardoor wij dus direct een bod kunnen doen op jouw woning. Zo garanderen wij jou van een snelle verkoop van een eerlijke prijs. We zijn overigens actief in heel Scheveningen, dus ook in stadsdelen naast het Statenkwartier. Wil je dus een woning verkopen in Duindorp, Duinoord of Vissershaven? Ook dan kun je bij ons terecht.

Met volledige zekerheid je woning verkopen in Statenkwartier

Voor sommige verkopers is het onbegonnen om maanden te wachten voor hun woning eenmaal verkocht is. Als je haast hebt om je woning of appartement in het Statenkwartier te verkopen, dan helpen we je hier graag bij. Aangezien wij direct een bod uitbrengen op je woning heb je binnen de kortste keren je huis al verkocht. Zo’n snel verkooptraject kan maar door weinig makelaars worden aangeboden en maakt ons daarom uniek. Bovendien brengen wij geen makelaarskosten in rekening en ben je hierdoor een stuk voordeliger uit. Dus als je snel en voor een goede prijs je huis wil verkopen, dan zijn wij de juiste match voor jou.

Huizen, studio’s en appartementen zo verkocht in Statenkwartier

Wij helpen je niet alleen met het verkopen van huizen, maar we brengen ook een bod uit op studio’s of appartementen. Zelfs klushuizen en leegstaande panden zijn voor ons een mogelijk. Mocht je dus een pand in Statenkwartier willen verkopen, dan is er een grote kans dat wij je hiermee van dienst kunnen zijn. Ontdek onze mogelijkheden door telefonisch contact met ons op te nemen. Dan regelen we direct een kennismakingsgesprek om alles door te nemen!

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?