Jouw huis snel verkopen aan de makelaar in Ter Aar

Wil jij snel verhuizen, maar krijg jij je woning niet meteen verkocht? Als verkoopmakelaar in Ter Aar zorgen wij ervoor dat de verkoop rond is in één week. Zonder voorbehoud financiering profiteer je van een verkort verkoopproces, waardoor jij kunt verhuizen wanneer je dat wilt. Geen makelaarskosten, geen onzekerheden, maar gewoon direct verkopen.

Woning verkopen in Ter Aar

Is jouw woning in Ter Aar niet instapklaar? Maak je geen zorgen, bij ons hoeft jouw woning niet in de allerbeste staat te zijn om hem te verkopen. Onze verkoopmakelaar in Ter Aar is werkzaam in plaatsen zoals Nieuwkoop, Zevenhoven, Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij gaan voor een simpele en snelle verkoop en werken dus ook niet zoals de reguliere makelaar. Verkoop jouw woning rechtstreeks aan de makelaar. wij kopen allerlei soorten woningen zoals studio’s, klushuizen, villa’s, rijtjeshuizen en woningen waar de huurder nog in zit. Zelfs zonder bezichtiging is het mogelijk om jouw huis te verkopen in Ter Aar.

Snelheid en transparantie

Als makelaar in Ter Aar bieden wij een transparante werkwijze, iedereen kan bij ons terecht. Omdat wij elk type woning kopen zullen wij een realistisch bod uitbrengen op jouw huis, je weet direct waar je aan toe bent. Eerlijkheid staat bij ons voorop, en mocht jouw woning gebreken hebben dan is dit geen probleem. Omdat je niet hoeft te wachten op een koper die een hypotheek rond moet krijgen gaat alles erg vlot bij ons. Zodra jij ons bod aanneemt kun je binnen één week het geld op je rekening verwachten, zodat jij rustig kunt verhuizen naar je nieuwe woning.

Neem direct contact op voor een vrijblijvend bod

Wil jij ook profiteren van het snelle verkooptraject dat wij bieden? Geen advertenties, bezichtigingen en onzekerheden, maar gewoon verkopen. Bekijk onze website en vul het contactformulier in zodat wij direct contact met jou kunnen opnemen. Plan een bezichtiging in met één van onze makelaars en je zult spoedig een bod ontvangen. Neem het bod aan of ga nog in gesprek met de verkoopmakelaar, wij maken het jou erg makkelijk.

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?