Huis verkopen aan makelaar Tilburg

Je huis verkopen op de korte termijn? Dat is mogelijk dankzij ons als verkoopmakelaar in Tilburg! Tilburg is een stad waar veel mensen willen wonen. Toch is het niet altijd eenvoudig om je woning te verkopen in een grote stad. Het moet namelijk voldoen aan allerlei eisen om ervoor te zorgen dat het huis instapklaar is. Dit kost een hoop tijd en geld. Bij de verkoopmakelaar in Tilburg profiteer je van veel voordelen. Verkoop je woning in Tilburg zonder bezichtiging en je kunt een week later verhuizen, ongeacht in welke staat je woning is!

Zonder bezichtiging je huis verkopen bij de verkoopmakelaar in Tilburg

Je appartement verkopen in Tilburg? Voor de verkoopmakelaar is dit geen probleem, wij kopen jouw woning rechtstreeks. Zelfs zonder bezichtiging is het mogelijk om je woning te verkopen. Wij brengen een bod uit op de woning, ook als er huurders in zitten of er vanwege andere redenen geen bezichtiging kan worden ingepland. Op deze manier kun je vlot je woning verkopen. Wie weet zit jij volgende week al in je nieuwe woning!

Alle type woningen

Heb jij een studio? Of is jouw woning toe aan een flinke opknapbeurt? Welk type woning je ook hebt, wij kopen hem. Zelfs als er veel werk moet gebeuren kunnen wij je woning op waarde schatten. In de hele regio kopen wij appartementen, klushuizen, studio’s, tussenwoningen of overige panden. Zo kan iedereen bij ons terecht.

Snel je woning in Tilburg verkopen

Dankzij het feit dat er geen bezichtigingen hoeven plaats te vinden kan de verkoop erg snel geregeld worden. Dit zorgt ervoor dat jij snel kunt verhuizen, zonder gedoe. Daarnaast hoef je geen tijd te steken in het opknappen van je huis, je kunt dit aan ons overlaten. Je bent ook een stuk goedkoper uit omdat je weinig kosten hebt aan de makelaar. Normaal gesproken kost het namelijk geld om de makelaar in te huren voor het houden van bezichtigingen, het schrijven van de advertentie en alles te regelen met de koper.

Vragen?

Woning verkopen in Tilburg en omgeving? Onze makelaar in Tilburg werkt ook in de regio Kaatsheuvel, Nieuwkerk, Loon op Zand en meer. Schakel ons in en je weet zeker dat je je woning direct kunt verkopen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Makelaars die huizen opkopen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?