Huis verkopen aan makelaar Vlaardingen

Een huis verkopen kan soms een tijdje duren. Daarom biedt de verkoopmakelaar in Vlaardingen een snel verkoopproces waarbij je al na een week alles rond kunt hebben. De makelaar is werkzaam in de hele regio van Vlaardingen en biedt je zekerheid, zodat je snel je woning kunt verkopen. Zit er nog een huurder in het huis of moet de woning worden opgeknapt? Geen probleem, wij nemen hem van je over. Lees hier meer over de voordelen.

De snelste manier om je huis in Vlaardingen te verkopen

Het verkopen van je woning in Vlaardingen hoeft geen weken te duren. Als ervaren verkoopmakelaar in de omgeving, zijn wij op de hoogte van de huidige woningmarkt. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als je een woning niet kunt verkopen, terwijl je wel al een nieuwe woning op het oog hebt. Daarnaast gaat er ook veel geld en tijd verloren aan het opknappen van de woning en het houden van bezichtigingen. Omdat dit proces bij ons vervalt, zul je te maken hebben met één bezichtiging. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw woning te verkopen zonder bezichtiging.

Veel zekerheid met de makelaar in Vlaardingen

Een ander voordeel van je woning verkopen in Vlaardingen, is de zekerheid die de verkoopmakelaar biedt. Wij garanderen namelijk dat we een bod uitbrengen op jouw woning. Wij kopen alle soorten huizen op, zelfs als er veel moet gebeuren aan de woning. Onze verkoopmakelaar koopt studio’s, klushuizen, rijtjeshuizen en nog meer. Woon jij in Vlaardingen of omgeving? Dan profiteer jij ook van het feit dat er geen sprake is van voorbehoud van financiering. We hoeven namelijk niet op goedkeuring van een hypotheekverstrekker te wachten. Je kunt dus al snel verhuizen!

Verhuizen zodra jij het wilt

Je appartement verkopen in Vlaardingen is ontzettend makkelijk. Zodra jij het bod hebt geaccepteerd regelen wij de rest. Dit gaat allemaal erg snel omdat wij graag direct jouw woning van je overnemen. Maar ook als je nog even wil wachten is dat prima voor ons. Zodra jij een nieuw huis hebt waar je naartoe wilt verhuizen, kopen wij de woning van je over.

Contact opnemen voor een bod op je woning

Wil jij ook snel verhuizen en je woning verkopen aan de makelaar in Vlaardingen? Neem direct contact met ons op en wij doen vrijblijvend een bod. Wij bieden ook op woningen in de omgeving van Vlaardingen. Denk bijvoorbeeld aan woningen in Maassluis, Rozenburg of Spijkenisse. Wij brengen ook een goed bod uit op jouw woning!

Hillegersberg
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?