Je huis verkopen aan de makelaar in Voorschoten doe je zo

Woon jij in Voorschoten, Wassenaar, Leidschendam of Zoetermeer? Dan kun jij snel en gemakkelijk jouw huis verkopen zonder financieringsvoorbehoud. Wij kopen allerlei soorten huizen, zelfs als de woning niet in zijn beste staat is. Ben je al het gedoe omtrent het verkooptraject zat? Lees dan verder.

Snel verkooptraject

Omdat er bij ons geen sprake is van financieringsvoorbehoud zul je profiteren van een snel verkooptraject. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten totdat de lening bij de bank van de koper rond is, dit kan namelijk weken duren. Daarnaast is het voor ons geen probleem als er geen bezichtiging mogelijk is, wij kunnen jou alsnog een goed bod doen. Normaal gesproken kost het houden van bezichtigingen en het opknappen van een huis redelijk wat tijd en geld, dit komt bij ons niet aan pas. Dankzij dit snelle verkooptraject kun jij met een gerust hart op zoek naar jouw nieuwe droomwoning en rustig beginnen met verhuizen.

Appartement of huis verkopen aan makelaar in Voorschoten

Als makelaar in Voorschoten kopen wij niet alleen reguliere woonhuizen en appartementen, maar ook studio’s, klushuizen, leegstaande huizen en zelfs verhuurde huizen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen, wij komen graag bij je langs en zullen vrijblijvend een bod uitbrengen. Je kunt er zelf voor kiezen om het bod aan te nemen, ga eventueel nog in gesprek met de verkoopmakelaar in Voorschoten. Je huis verkopen in Voorschoten en omgeving is nog nooit zo makkelijk geweest!

Verkopen zonder zorgen? Neem contact op

Kies voor de verkoopmakelaar in Voorschoten en profiteer van een verkooptraject zonder zorgen. Geen extra makelaarskosten, geen klusprojecten om de woning goed in de markt te zetten, maar wel je woning binnen één week verkopen. Bekijk onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan niet te werk zoals de reguliere makelaar, maar bieden wel de beste service voor een lagere prijs. Vul het contactformulier in en wij zullen jou zo spoedig mogelijk een bezichtiging met je inplannen of een vrijblijvend bod doen, indien er geen bezichtiging mogelijk is.

Scheveningen Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?