VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis verkopen aan makelaar Wateringen

Wil jij je woning verkopen in Wateringen? Wij zijn verkoopmakelaar in Wateringen en kopen jouw woning graag. Profiteer van voordelen die je bij een reguliere makelaar niet hebt. Wij kunnen ieder soort woning kopen, zelfs zonder bezichtiging.

Waarom wij als verkoopmakelaar?

Als verkoopmakelaar kopen wij diverse soorten huizen. Zelfs als het huis mankementen heeft willen wij een bod uitbrengen dat goed bij de woning past. Kies voor een verkoop direct aan de makelaar en ga voor transparantie. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent en heb je te maken met een vast contactpersoon. Wij kopen leegstaande of verhuurde huizen, maar ook klushuizen, studio’s, appartementen en villa’s. Welk soort woning je ook hebt, bij ons kun je terecht. Profiteer van verkoop zonder voorbehoud financiering en verkoop je woning vlug.

De verschillen met reguliere makelaars

Het verschil tussen ons als makelaar in Wateringen en reguliere makelaars? Normaal gesproken komen er bijkomende kosten bij de verkoop van je woning kijken. Zo moet de woning er goed uitzien, omdat er particuliere kopers komen kijken. De bijkomende kosten van het opknappen van je woning vermijd je door je woning direct aan de makelaar te verkopen. Bij ons zijn mankementen geen probleem, en betaal je geen kosten die je normaal wel zou moeten betalen.

Binnen een mum van tijd je huis verkopen in Wateringen

Vul je adres in via onze website en krijg direct een vrijblijvend bod. Nadat het bod is gemaakt kunnen we gaan onderhandelen over de details. Zodra beide partijen akkoord gaan, kunnen we de notaris een koopcontract op laten stellen. Dit kan allemaal erg snel, wij kopen namelijk ook woningen waarbij er bijvoorbeeld geen bezichtiging mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij er een huurder in het huis zit.

Schakel ons in om snel je huis te verkopen in Wateringen

Ben jij het langdurige verkoopproces zat? Wij kopen jouw woning in Wateringen of helpen je met de aankoop van je nieuwe huis. Ben je op zoek naar een makelaar in de omgeving Wateringen, Den Haag, Naaldwijk, Honselerdijk, Delft, Kwintsheul of Poeldijk? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via het contactformulier en ontvang direct een bod op je woning. Je huis verkopen in Wateringen was nog nooit zo eenvoudig!

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

 

  ✓  Geen makelaarskosten

  ✓  Directe zekerheid

  ✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

  ✓  Voor reguliere én verhuurde

  ✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?