Je huis verkopen aan een makelaar in Ypenburg

Als makelaar in Ypenburg hebben we een unieke werkwijze. Wij kunnen je woning namelijk direct van je overkopen. Dit heeft tal van verschillende voordelen. Van welke voordelen je profiteert wanneer je ons als verkoopmakelaar in Ypenburg kiest, lees je hier.

Wil jij je huis verkopen in Ypenburg?

Stel je bent al een lange tijd op zoek naar een mooie nieuwe woning en hebt eindelijk een woning op het oog. De trage verkoop van je huidige woning kan je in dit geval enorm belemmeren. Wil jij snel je huis verkopen in Ypenburg, dan kunnen wij je echter uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen de woning namelijk van je overkopen. Op die manier kunnen we je compleet ontzorgen.

Geen verkoop onder voorbehoud

Het eerste voordeel dat je hebt wanneer je ons kiest als makelaar in Ypenburg, is dat er geen sprake is van verkoop onder voorbehoud. Wanneer je een woning verkoopt onder voorbehoud betekent het dat de verkoop nog niet definitief is afgerond. Het wordt pas definitief wanneer bepaalde voorwaarden in het koopcontract zijn voldaan. Het huis is dan officieel nog niet van de huizenmarkt. Er mag dan wel interesse in het huis zijn getoond, maar je ontvangt het overeengekomen bedrag bijvoorbeeld pas wanneer de financiën rond zijn. Wanneer je met ons als makelaar in Ypenburg in zee gaat, heb je hier helemaal geen last van. Wij kopen jouw woning zonder problemen over.

Wat voor een soort woning wil je verkopen?

Ben je bang dat jouw studio niet verkocht wordt? Maak je daar niet druk om, want het soort woning je wilt verkopen maakt voor ons niet uit. Of het nu een appartement, studio of een tussenwoning is, je woning zal hoe dan ook verkocht worden.

Verkoop zonder bezichtiging

Ook is een verkoop zonder bezichtiging geen probleem. Vaak loop je er tegenaan dat mensen een woning willen bezichtigen. Niet geheel onlogisch natuurlijk. Een foto is immers anders dan een woning in het echt zien. Toch kan dit voor de bewoners als een last worden ervaren. Elke keer moet je er toch voor zorgen dat het huis er perfect uitziet, zodat de kijkers de woning willen kopen. Zodra je ervoor kiest om voor ons te kiezen loop je niet tegen deze problemen aan. Dan is er namelijk geen bezichtiging nodig. Bovendien maakt het voor ons niet uit als de woning nog enkele gebreken heeft, als makelaar in Ypenburg zijn we bereid om in de woning te investeren.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?