Je huis verkopen aan een makelaar in Zevenhuizen

Normaal gesproken kan het best een tijd duren voordat je woning verkocht is. Zit je nogal in een tijdsdruk en wil jij je huis verkopen in Zevenhuizen? Dan kun je beter geen standaard makelaar inschakelen. Hierbij ga je een lang traject in. Voor de verkoop moeten dan namelijk heel wat zaken geregeld worden. Denk aan goede foto’s van je woning, talloze bezichtigingen en financiën van potentiële kopers. Voor een snelle verkoop ben je bij ons aan het juiste adres.

Vaak dezelfde week nog verkocht

Je bent verzekerd van een snelle verkoop bij ons. Als verkoopmakelaar in Zevenhuizen besparen wij jouw talloze bezichtigingen. Het is zelfs mogelijk om een huis te verkopen met huurder erin. Als makelaar in Zevenhuizen kunnen wij gemakkelijk de verkoop van jouw woning in Zevenhuizen regelen. Of je nou bij het Nijverheidscentrum woont of aan de Hertogenlaan, als makelaar in Zevenhuizen is jouw woning vaak nog dezelfde week verkocht. Wij bieden een aantrekkelijk bod aan en kopen als makelaar in Zevenhuizen zelf woningen.

Makelaar in Zevenhuizen voor ieder type woning

Of je nou een tussenwoning wilt verkopen, een studio, een leegstaande woning, een verhuurd huis of zelfs een klushuis, het maakt ons als makelaar in Zevenhuizen niks uit. Wil je een appartement verkopen in Zevenhuizen? Ook dan bieden wij een aantrekkelijk bod voor de verkoop van je woning. Het maakt ons niet uit in wat voor staat jouw woning is. Ben je wel nieuwsgierig naar hoeveel jouw woning eigenlijk waard is? Dan kun je gelijk contact met ons opnemen. Je kunt goed bij ons terecht voor een snelle verkoop.

Geen zorgen meer voor jou

Woon je in de buurt van Zevenhuizen? Ook dan staan we als makelaar in Zevenhuizen voor je klaar. Denk aan Bleiswijk, Bergschenhoek of Moordrecht. Jouw zorgen worden ontnomen door de snelle verkoop van ons. Je hoeft bij ons overigens geen makelaarskosten te betalen. Je woning hoeft namelijk niet gepromoot te worden. Dat is wel zo fijn. Door het aantrekkelijke bod die wij gelijk aanbieden, hoef je geen zorgen te hebben over de financiën van potentiële kopers waar je normaal mee te maken hebt.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?