VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Uw Huis In Zoetermeer Verkopen Aan De Makelaar?

Een huis verkopen in Zoetermeer? Of het nu uw eigen huis is omdat u bijvoorbeeld wilt verhuizen, of dat het een verhuurd of zelfs leeg huis is. Wij kunnen altijd een marktconform bod uitbrengen, zodat u directe zekerheid heeft. Want een verkoop aan ons, is een snelle en transparante verkoop zonder zorgen en zonder langdurig en onzeker verkoopproces. Verkopen via Funda kan, maar tegenwoordig bieden beleggers meer zekerheid en in veel gevallen ook meer dan een reguliere of particuliere koper.

Ons bod is namelijk zonder voorbehoud van financiering. Dit garandeert u dat het rondkomt en dat met een marktconform bod. Wij nemen de zorgen over en wij zijn dan ook gespecialiseerd in alle vormen van vastgoed. Van handel, renovatie tot verhuur. Wij werken actief in de hele regio Haaglanden en Rijnmond. Van Gouda, Delft, Wateringen, Scheveningen, Rotterdam tot Leiden.

Directe Zekerheid En Voor Een Zorgeloze Verhuizing

Uw huis aanmelden voor een gratis en uiteraard vrijblijvend bod verplicht u tot niets. En toch biedt ons bod u directe zekerheid. Ons bod is namelijk zonder voorbehoud van financiering. Na aanvraag ontvangt u binnen een dag het vrijblijvende bod. Dat betekent dus dat u toch binnen een dag volledige zekerheid. De zekerheid werkt 2 kanten op. Zo heeft u zekerheid over de hoogte van het bod en de opbrengsten van uw woning. Daarnaast heeft u direct zekerheid dat uw woning verkocht zal raken. Uiteraard kan huisverkopenaanmakelaar.nl niet elk huis aannemen. Na aanvraag van het bod, beoordelen wij uw woning en bepalen of deze in aanmerking komt.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

✓  Geen makelaarskosten

✓  Directe zekerheid

✓  Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

✓  Voor reguliere én verhuurde

✓  Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?