Simpel je huis verkopen aan de makelaar in Zoeterwoude

Jouw huis verkopen in Zoeterwoude op een simpele manier? Als verkoopmakelaar is dat voor ons geen probleem. Geen voorbehoud van financiering, verkopen zonder bezichtigingen van alle typen huizen. Met al deze voordelen kun jij je huis al binnen één week verkopen, het is nog nooit zo makkelijk geweest.

Geen advertenties en bezichtigingen

Het grootste voordeel dat je geniet wanneer je jouw huis verkoopt aan ons, is dat je geen zorgen meer hebt over het verkopen van je huis. Wij doen direct een goed bod op je huis zonder financieringsvoorbehoud. Dit geldt voor iedere staat waarin je woning verkeert. Heeft je huis een aantal gebreken of wonen er nog huurders in? We verzekeren je ervan dat we het huis tegen een goede prijs kunnen kopen. Gebreken spelen dus een minder grote rol en is zelfs een klushuis snel verkocht zonder langdurig verkooptraject.

Vermijd extra kosten

Wist je dat je bepaalde kosten kunt vermijden? Jouw muren hebben geen extra likje verf nodig, de badkamer hoeft niet opgeknapt te worden en je hoeft ook geen makelaarskosten te betalen. Het verkoopproces is niet alleen veel korter, maar ook een stuk goedkoper omdat er veel kosten wegvallen. Wij brengen een aantrekkelijk bod uit en jij hoeft het alleen maar aan te nemen, zo snel kan het gaan. Wist je dat je veel kosten betaalt voor een makelaar? De makelaar regelt de advertenties, de bezichtigingen en wil hiervoor in ruil vaak een percentage van de verkoopprijs. Dit kan je dus veel geld schelen.

Delfshaven Rotterdam

Direct je verkopen aan de makelaar in Zoeterwoude

Wil jij direct je huis verkopen in Zoeterwoude? Ook in Achthoven, Weipoort en Bent helpen wij je graag verder. Als makelaar in Zoeterwoude werken wij namelijk in de gehele omgeving en kopen wij huizen in verschillende plaatsen. Onze verkoopmakelaar komt bij jou langs indien dit mogelijk is. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij zullen direct een afspraak met je inplannen. Vervolgens brengen wij een bod uit die jij meteen kunt aannemen. Wij regelen het papierwerk en jij kunt op een simpele en rustige manier verhuizen.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?