VERKOOP JE HUIS DIRECT AAN DE VASTGOEDHANDELAAR!

Snel je huis verkopen aan een vastgoedhandelaar?

Snel je huis verkopen aan een vastgoedhandelaar? Het verkopen van je woning aan een vastgoedhandelaar biedt veel veiligheid en zekerheid. Je krijgt namelijk gelijk een bod zonder enig voorbehoud en zo weet je direct wat een vastgoedhandelaar wil betalen voor jouw huis. Dit bespaart je als huiseigenaar veel stress en onzekerheid bij de verkoop van je woning. Een vastgoedhandelaar biedt bovendien een goed bedrag en wanneer de woning zeer courant is vaak nog meer dan een particuliere woningkoper. Wij zijn de vastgoedhandelaar die direct jouw huis koopt tegen een marktconforme prijs.

Goed & snel verkopen aan de vastgoedhandelaar?

Wij als vastgoedhandelaar bepalen per situatie wat wij met een woning doen. Is de woning bijvoorbeeld zeer gedateerd dan renoveren we de woning compleet en verduurzamen de woning volledig om tot een A energielabel te komen. Bovendien kijken we in dit geval naar mogelijkheden om de woning uit te breiden. Denk hierbij aan het uitbreiden van de woning door middel van een dakkapel, dakopbouw of uitbouw. Bij een appartement is dit uiteraard niet mogelijk en dan wordt de woning alleen gerenoveerd. Na verbouwing verkopen wij als huizenhandelaar de woning weer aan een van onze klanten.

Is de woning gevestigd in de binnenstad van een grote stad? Dan wordt de woning doorgaans meestal verhuurd aan expats of een gezin. We moderniseren en meubileren de woning en vervolgens verhuren wij hem binnen onze klantenkring. Zo bekijken we bij elke woning weer wat we er het beste mee kunnen doen. Daarom ben je als woningverkoper altijd verzekerd dat wij interesse hebben in jouw woning.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Huis verkopen aan makelaar kunnen wij alle voordelen aanbieden van andere verkoopmogelijkheden op één plek. U betaalt geen makelaarskosten, u hoeft geen tijd te steken in het opknappen van uw woning en foto’s te maken voor de verkoop en u hoeft niet in een langdurig verkooptraject te staan. Neem vooral vrijblijvend contact op en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. 

Waarom mijn huis verkopen aan een huizenhandelaar?

  • Je kunt rustig in je huis blijven terwijl deze wel alvast verkocht is.

Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je plotseling met twee huizen komt te zitten als je een nieuw huis hebt gekocht en je oude niet verkoopt, of dat je juist zonder huis zit als je eigen huis verkocht is en je nog geen nieuw huis heb kunnen vinden.

  • Geen hoge makelaarskosten en notariskosten.

Bij de makelaar ben je verzekerd van duizenden euro’s aan kosten. Zo ben je altijd opstartkosten en courtage kwijt bij verkoop. De notariskosten nemen wij ook volledig voor ons rekening.

  • Geen bezichtigingen, foto’s van je huis op internet en biedingen onder de vraagprijs.

Wij komen slechts eenmalig langs om de staat van onderhoud te bekijken en aan de hand van deze informatie een waarde te bepalen. Aan de hand van de waarde ontvangt u direct ons bod. Zo weet je precies wat je voor je huis kunt krijgen bij een zekere verkoop.

  • Biedingen zonder enig voorbehoud en verborgen gebreken voor ons risico.

Wanneer een particulier je huis wilt kopen zullen zij vrijwel altijd onder financieringsvoorbehoud bieden. Ze hebben dan 8 weken de tijd om een financiering rond te krijgen. Lukt dit niet, dan kan het gehele verkoopproces weer opnieuw beginnen. Bovendien vraagt een particulier meestal om een bouwkundige keuring. Bij het ontdekken van gebreken zullen ze weer in onderhandeling gaan over de prijs of zelfs afzien van de woning. Bij de verkoop van je huis aan een vastgoedhandelaar is hier geen sprake van. Verkocht is verkocht.

  • Inboedel die je wenst achter te laten kan in de woning blijven staan.

Dit is niet het geval bij de verkoop aan een particulier hier dient een volledige lijst van zaken te worden ingevuld en kopers eisen dat de hele woning leeg wordt opgeleverd. Alles moet dus verhuist worden.

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?