VERKOOP ZONDER ZORGEN!

Huis Verkopen Aan Vastgoedmakelaar

Snel je huis verkopen aan een vastgoedmakelaar? Wij zijn de vastgoedmakelaar waaraan je direct jouw huis kunt verkopen. Zo ben je er direct van verzekerd dat je huis is verkocht en bovendien tegen een marktconforme prijs. Naast snelheid bespaar je jezelf ook een langdurig verkooptraject met de daarbij behorende risico’s en onzekerheid. Verkoop je huis dus veilig en snel aan de vastgoedmakelaar van huisverkopenaanmakelaar.nl

Waarom mijn woning verkopen aan een vastgoedmakelaar

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om hun woning te verkopen aan een vastgoedmakelaar. Via de traditionele manier loop je als verkoper namelijk veel risico als je bijvoorbeeld al een nieuwe woning heb gekocht. Wanneer er een crisis aanbreekt gebeurt dit namelijk plotseling. Als je dan toevallig net een nieuwe woning hebt gekocht en nog steeds in het bezig ben van je oude huis dan heb je een groot probleem. Dit is veel huizenbezitters in 2008 overkomen en daardoor in een executieverkoop terecht gekomen.

Wanneer je nog geen nieuw huis hebt gekocht en eerst je huis wenst te verkopen dan brengt dit ook risico’s met zich mee. Wanneer de huizenmarkt namelijk krap is dan is het niet zo gemakkelijk om een nieuwe woning te vinden. Het kan dus zo maar zijn dat je dan na verkoop van je oude huis zonder huis komt te zitten.

Daarom kiezen de meeste mensen die voor zekerheid willen gaan voor het verkopen van hun huis aan de vastgoedmakelaar. Bij de vastgoedmakelaar kun je namelijk je huis verkopen en vervolgens rustig in de woning blijven wonen tot je een nieuw huis hebt gevonden. Zo heb je wel de zekerheid dat je huis is verkocht maar hoef je niet stel op sprong te verhuizen en het risico lopen dat je de verkeerde keuzes maakt. Een huis is voor de meeste mensen namelijk de grootste aankoop in hun leven. Het is daarom verstandig om op uw gemakt zonder enige vorm van stress op zoek te gaan naar je nieuwe woning zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

De Mogelijkheden Voor U Als U Goed & Snel Wilt Verkopen

Verkoop je huis aan de vastgoedmakelaar en geniet van de voordelen
  • Geen kosten bij verkoop zoals courtage en notariskosten
  • Rustig in de woning blijven wonen tot je jouw nieuwe woning kunt betrekken
  • Ook mogelijk om de woning te verkopen aan de vastgoedmakelaar en terug te huren
  • Direct een goed bod zonder financieringsvoorbehoud
  • Inboedel die niet mee hoeft kan achtergelaten worden
  • Verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening
  • Flexibele verkoop, wij passen ons aan jouw situatie aan

Waarom kopen wij als vastgoedmakelaar huizen en appartementen

Wij kopen huizen om zo het gehele jaar door over voldoende aanbod te beschikken voor onze klanten. Daarnaast kopen wij woning woningen voor eigen beheer. Dat wil zeggen dat wij deze verhuren aan onze klanten. Zo kunnen wij onze klanten ten alle tijden voorzien aan zowel voldoende aanbod met koopwoningen en huurwoningen.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling