• 24/7 Geopend & Bereikbaar
  • Geen makelaarskosten of courtage
  • Direct zekerheid

Huis verkopen bergschenhoek

Verkoop uw huis direct aan de makelaar!

Huis verkopen Bergschenhoek

Woonachtig in Bergschenhoek of een van de prachtige nabijgelegen plaatsen Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Wassenaar of Nootdorp. Elk soort huis kunt u ten alle tijden verkopen aan huisverkopenaanmakelaar.nl. Of het een eengezinswoning, villa, boerderij of flat is u kunt altijd een gratis en vrijblijvend bod ontvangen van huisverkopenaanmakelaar.nl. Op werkdagen zijn wij actief tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Mocht u een bod aanvragen op zaterdag, dan kan het zijn dat u het bod in de loop van maandag in uw mailbox ontvangt. Echter als u aangeeft haast te hebben, dan zullen wij uiteraard bellen en prioriteit aan uw aanvraag geven. 

Directe zekerheid en voor een zorgeloze verhuizing

Uw huis aanmelden voor een gratis en uiteraard vrijblijvend bod verplciht u tot niets. En toch biedt ons bod u directe zekerheid. Ons bod is namelijk zonder voorbehoud van financiering. Na aanvraag ontvangt u binnen een dag het vrijblijvende bod. Dat betekent dus dat u toch binnen een dag volledige zekerheid. De zekerheid werkt 2 kanten op. Zo heeft u zekerheid over de hoogte van het bod en de opbrengsten van uw woning. Daarnaast heeft u direct zekerheid dat uw woning verkocht zal raken. Uiteraard kan huisverkopenaanmakelaar.nl niet elk huis aannemen. Na aanvraag van het bod, beoordelen wij uw woning en bepalen of deze in aanmerking komt.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

    Geen makelaarskosten

    Directe zekerheid

    Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

    Voor reguliere én verhuurde

    Alle soorten huizen

Over Huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Over Huisverkopenaanmakelaar.nl

  • Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's
  • Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!
  • Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

Wat kunt u verwachten?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

Bod aanvragen
U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.
Onderhandeling
Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?
Overdracht bij notaris
Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?