Huis verkopen binnen één week

Wil jij je huis verkopen binnen 1 week? Er zijn verschillende situaties waarin je het liefst zo snel mogelijk van je woning af wilt zijn. Wat doe je bijvoorbeeld als je een woning hebt geërfd en dus erfpacht moet betalen? Dan wil je het liefst zo snel mogelijk een goed bod op je woning! Bij huisverkopenaanmakelaar.nl kunnen we direct een goed bod doen. Zodra je akkoord gaat met het bod, zorgen we ervoor dat de verkoop zo snel mogelijk wordt afgerond. Je huis verkopen binnen 1 week en toch een goed bod krijgen? Dat is zeker mogelijk!

Hoe snel kan een huis verkocht zijn bij huisverkopenaanmakelaar.nl?

Besluit je om met huisverkopenaanmakelaar.nl in zee te gaan, dan kan je woning ontzettend snel verkocht zijn. Is de woning al afbetaald? Dan is je huis verkopen binnen één week mogelijk. Indien het een woning met een hypotheek betreft, dan zal de verkoop binnen 2 a 3 weken rond kunnen zijn. Doe je een aanvraag bij ons, dan zullen we zo spoedig mogelijk een bod doen op je woning. Zodra je akkoord gaat met het bod, maken we direct een afspraak bij de notaris.

Waarom een makelaar geen optie is

Wil je een woning verkopen binnen één week, dan is een doorsnee makelaar geen optie. Ga je in zee met een makelaar, dan moet je woning namelijk eerst goed in beeld gebracht worden. Pas zodra je woning is opgemerkt door potentiële kopers, worden er bezichtigingen ingepland. Hierna zul je nog moeten wachten op een goed bod. Tot slot zul je ook nog moeten afwachten of de koper de financiering rond krijgt. Je kunt je voorstellen dat dit verkooptraject veel tijd in beslag neemt. Het is dan eerder een kwestie van maanden dan van weken voordat de verkoop voltooid is.

Als opkoper kopen wij voor onze eigen portefeuille, maar ook verhandelen wij aan de juiste beleggers, die niet of nauwelijks actief zijn op bijv Funda. Wij laten u profiteren van onze mogelijkheden in de offmarket markt waar vastgoedhandelaren actief zijn die vaak meer over hebben voor huis

Waarom kiezen voor huisverkopenaanmakelaar.nl?

  • Wij kunnen direct een bod uitbrengen
  • Je hebt veel zekerheid
  • Geen makelaarskosten
  • Binnen één week je huis verkopen is een optie
  • Woningen met gebreken zijn geen enkel probleem

Wij doen altijd een goed bod op je woning en zorgen ervoor dat de verkoop van de woning zo snel mogelijk rond is. Wil jij zo snel mogelijk een bod op jouw woning? Doe dan direct nog een aanvraag.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?