WIL JIJ JE HUIS VERKOPEN INCLUSIEF INBOEDEL?

Huis verkopen inclusief inboedel

Wil jij je huis verkopen inclusief inboedel? Hier leggen we je uit hoe je in deze situatie het makkelijkst  te werk kan gaan. Wanneer je jouw huis gaat verkopen kan het namelijk zo zijn dat niet je hele inboedel mee verhuisd kan worden naar de nieuwe woning. In deze situatie is er de mogelijkheid om het huis inclusief de inboedel te verkopen. Dit maakt het voor jezelf een stuk makkelijker omdat je door deze mogelijkheid geen opslag hoeft te vinden voor de verschillende meubels en geen extra tijd hoeft te besteden aan de verkoop ervan.

Overeenkomst meubels mee verkopen

Wanneer de koper van je woning de woning koopt inclusief inboedel, zitten hier geen registratierechten aan vast voor de koper. Voor de koop van de woning en de koop van de inboedel is het mogelijk om een aparte overeenkomst op te stellen. Dit is echter geen vereiste, beide kunnen namelijk ook in één overeenkomst verkocht worden. Hierbij is het wel noodzakelijk dat er een aparte prijs voor beiden wordt opgenomen. Bij Huis verkopen aan makelaar zijn we geïnteresseerd in alle soorten huizen dus ook met inboedel. Wij verkopen of verhuren het huis door aan onze klanten met allerlei verschillende wensen. Sommigen huurders vinden het fijn om een huis te huren met inboedel. Daarom kopen wij ook graag uw huis op met inboedel. Dat scheelt ons ook weer een taak!

Huis inclusief inboedel verkopen zonder afspraken

Wanneer je niet wil vastzitten aan voorafgaande afspraken die gemaakt moeten worden om het huis inclusief inboedel te verkopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kopen huizen inclusief gehele inboedel of een gedeelte ervan. Bij een eventuele verkoop aan ons, zorgen wij ervoor dat de inboedel die je wilt laten staan na verkoop door ons wordt verwijderd uit de woning.

Bij Huis verkopen aan makelaar kunnen wij alle voordelen aanbieden van andere verkoopmogelijkheden op één plek. U betaalt geen makelaarskosten, u hoeft geen tijd te steken in het opknappen van uw woning en foto’s te maken voor de verkoop en u hoeft niet in een langdurig verkooptraject te staan. Neem vooral vrijblijvend contact op en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Delfshaven Rotterdam
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?