Huis verkopen prijs verlagen

Heb jij je huis te koop staan, maar nog steeds geen geïnteresseerde potentiële kopers? Dan is een optie om de vraagprijs te verlagen. Hierbij is het wel belangrijk dat je weet waarom, hoe en wanneer je het beste de prijs kan verlagen. Wanneer je je huis gaat verkopen is het namelijk belangrijk dat je de vraagprijs niet na een korte tijd al gaat veranderen. Het is belangrijk dat je zolang mogelijk achter de vastgestelde vraagprijs blijft staan en pas bij onderhandelingen gaat dalen in prijs.

Waarom prijs verlagen?

Het willen verlagen van de vraagprijs kan verschillende aanleidingen hebben. Aanleidingen hiervan zijn vaak veranderingen in je leven waardoor je je woning het liefst zo snel mogelijk wil verkopen. Het verlagen van de vraagprijs maakt de kans ook vaak groter op snellere verkoop van het huis. Maar het is natuurlijk ook van belang dat je door het verlagen van de vraagprijs geen verlies maakt op de verkoop van woning. Het verlagen van de vraagprijs geeft vaak een bepaald signaal af aan potentiële kopers. Zo kan het bij kopers overkomen dat je van de woning af wilt, dus de prijs zodanig zal blijven verlagen tot er wel een bod op komt. Op deze manier zou je dus verlies kunnen maken op de woning. Daarom is het beter voor dat je de vraagprijs gaat verlagen te kijken naar de presentatie van de woning. Kijk nog een keer naar de foto’s en de beschrijving bij de woning. Het hoeft namelijk niet te liggen aan de vraagprijs als uw huis niet wordt verkocht. Het kan ook liggen aan de uitstraling van uw huis in de foto´s of een onduidelijke beschrijving. 

Direct en snel je huis verkopen

Wanneer je je woning aan ons verkoopt, kan slechte verkoop voorkomen worden. Wij kopen woningen in alle staten en geven je direct het beste bod op je huis. Op deze manier kunnen wij je ontlasten van factoren zoals:

  • Hoge makelaarskosten en notariskosten
  • Onzekerheid en verkoopstress
  • Bezichtigingen
  • Financieringsvoorbehoud en verborgen gebreken

 

Spreekt deze optie je aan? Laat dan de gegevens van je woning achter op onze website onder het kopje “bod ontvangen” en wij komen langs om de woning te bezichtigen en een vrijblijvende waardebepaling op te stellen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Huis verkopen aan makelaar kunnen wij alle voordelen aanbieden van andere verkoopmogelijkheden op één plek. U betaalt geen makelaarskosten, u hoeft geen tijd te steken in het opknappen van uw woning en foto’s te maken voor de verkoop en u hoeft niet in een langdurig verkooptraject te staan. Neem vooral vrijblijvend contact op en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. 

Makelaars die huizen opkopen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?