VERKOOP JE WONING GOED DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis Verkopen Voor 1 Euro

Wil jij weten of je jouw huis kan verkopen voor 1 euro? Dit is iets wat veel mensen zich afvragen. Het komt vaak voor dat ouders hun huis willen schenken aan hun kind, voor een verkoopprijs die veel lager is dan de WOZ-waarde. Maar de vraag is of je je woning echt kan verkopen voor de prijs die jij zelf wilt, of dit nou 1 euro is of 1 miljoen euro.

Huis verkopen onder de WOZ-waarde

Je huis verkopen onder de WOZ-waarde is iets wat wettelijk niet mag. Een woning kan eigenlijk alleen verkocht worden onder de WOZ-waarde wanneer het wordt opgekocht door de overheid. Dit gebeurt wanneer een huis achterstallig onderhoud heeft en eigenlijk niet meer te verkopen is. Wanneer dit wel gebeurt roept dit vragen op bij de belastingdienst, de belastingdienst houdt de transacties op de woningmarkt namelijk goed in de gaten. Hierdoor kun je jouw huis beter verkopen voor de maximale verkoopprijs aan een vastgoedmakelaar als ons. Op deze manier wordt het maximale bedrag voor uw woning betaald en kunt u dit bedrag vastzetten om uiteindelijk aan uw kind(eren) te schenken.

LEES WAAROM ONZE WONING VERKOOP DIENST TEGENWOORDIG MEER ZEKERHEID BIEDT

Huis Verkopen Aan Opkoper

Wanneer je je huis aan ons verkoopt kun je jouw huis verkopen zonder verkoopstress en onzekerheid. Wij zijn de makelaar die zelf woningen aankoopt, op deze manier kan je jouw huis direct aan ons verkopen zonder aan een langdurig verkooptraject vast te zitten. Bij het verkopen van je woning aan ons bespaar je ook nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten. Bij ons kun je gratis een vrijblijvend bod aanvragen en ontvang je hierna al na 24 uur een marktconform bod.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling