Huis verkopen zonder makelaar?

Snel je huis verkopen zonder makelaar? Verkoop je woning aan de makelaar. Huisverkopenaanmakelaar.nl is een vernieuwd concept waarbij je jouw woning rechtstreeks aan de makelaar kunt verkopen. Hiermee bespaar je de hoge makelaarskosten en bovendien ook een hoop tijd en gedoe bij de verkoop van je huis. Wij kopen jouw huis rechtstreeks van je, zodat jij verzekerd bent dat je huis is verkocht tegen een eerlijke prijs en wij over voldoende woningaanbod beschikken voor onze klanten door heel Nederland.

Waarom zelf je huis verkopen zonder makelaar aan huisverkopenaanmakelaar.nl

 • Geen enkele vorm van kosten en geheel gratis en vrijblijvend bod
 • Verzekerd van een marktconform bod op jouw zonder enige voorbehouden
 • Flexibele verkoop zonder onzekerheden en verkoopstress
 • Geen bezichtigingen en foto’s van jouw huis op het internet
 • Voor woningen in alle soorten en staten door heel Nederland. Ook in slechte staat
 • Woning heeft niet verkoopklaar te worden gemaakt en ook niet te worden
 • Inboedel die je niet wenst mee te nemen kan achterblijven in de woning.

Zelf je huis verkopen zonder makelaar is dus nog nooit zo makkelijk geweest.

Kosten huis verkopen zonder makelaar

Wanneer je zelf je eigen huis wilt gaan verkopen zonder makelaar via allerlei websites ben je altijd kosten kwijt zoals foto’s, plattegronden, plaatsingskosten websites en het opstellen van het koopcontract. Wanneer je jouw huis direct aan ons verkoopt dan heb je al deze kosten niet. Wij berekenen namelijk geen kosten door bij een directe verkoop van je huis. Wij berekenen deze kosten aan degene aan wie wij jouw huis weer verkopen. 

Bij Huis verkopen aan makelaar kunnen wij alle voordelen aanbieden van andere verkoopmogelijkheden op één plek. U betaalt geen makelaarskosten, u hoeft geen tijd te steken in het opknappen van uw woning en foto’s te maken voor de verkoop en u hoeft niet in een langdurig verkooptraject te staan. Neem vooral vrijblijvend contact op en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

strijen

Huis verkopen zonder makelaar geheel kosteloos en gratis

 • Bij ons kun je dus terecht om gratis je huis te verkopen zonder makelaar. Via alle andere verkoopplatforms en kanalen ben je dus altijd geld kwijt voor de verkoop van je woning. Wij nemen echt alle kosten ons wanneer je jouw huis rechtstreeks aan ons verkoopt. Heel veel kosten zijn bij ons namelijk niet van toepassing. Wij komen alleen langs voor een bezichtiging, bepalen daarbij de waarde en brengen een bod uit. Zo ben je dus direct verzekerd van een snelle verkoop zonder enige vorm van kosten bij het zelf verkopen.

Huis verkopen zonder makelaar tips en advies

Hoe krijg je de beste prijs voor je huis? Wanneer je zelf jouw huis gaat verkopen zonder de hulp van een makelaar wil je natuurlijk wel de beste verkoopvoorwaarden en prijs. Je kiest er namelijk voor om zelf je belangen te behartigen en op de kosten van de makelaar te besparen. Daarom geven wij hierbij een aantal tips hoe je het beste bod op je huis kunt verwachten.

 1. Maak de woning verkoopklaar. Dat wil zeggen dat je de laatste klusjes oppakt of de woning weer even opfrist met een lik verf of een nieuw vloertje in de slaapkamer.
 2. Zorg dat de woning opgeruimd is. Heb je heel veel spullen in een slaapkamer staan. Sla die dan ergens tijdelijk op. Zo oogt de woning namelijk een stuk ruimer.
 3. Heb je een tuin zorg dat voor verkoop van de woning even goede onderhoud aan de tuin pleegt. Zeker wanneer de heggen namelijk heel breed zijn geworden. Zo oogt de tuin groter.
 4. Hou een grote schoonmaak. Zorg dat de woning van top tot teen is schoongemaakt. Een fris ruikende en schone woning trekt veel meer mensen aan.
 5. Laat de woning inrichten. Een andere inrichting doet wonderen. Zo kan elke woning van deze tijd worden gemaakt en maak je ook met een gedateerde woning en gedateerde inrichting meer kans van slagen.
 6. Hou een checklist bij de hand wanneer je je huis zonder makelaar gaat verkopen. Je hebt namelijk veel stukken nodig. Zoals bonnen van onderhoud, garanties op bv keuken cv’s, eigendomsbewijs, aankoopnota e.d.

 

Bij Huis verkopen aan makelaar kunnen wij alle voordelen aanbieden van andere verkoopmogelijkheden op één plek. U betaalt geen makelaarskosten, u hoeft geen tijd te steken in het opknappen van uw woning en foto’s te maken voor de verkoop en u hoeft niet in een langdurig verkooptraject te staan. Neem vooral vrijblijvend contact op en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?