U bent hier:   Home / Huis verkopen / Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Als jij van jouw huis af wilt, dan zou je kunnen kiezen voor een reguliere makelaar. Dan weet je echter ook dat het allemaal wel eens wat lang kan gaan duren. Het is om tijd te winnen verstandiger om zaken met ons te doen. Wij als verkoop- en vastgoedmakelaar zijn gespecialiseerd in het opkopen van huizen. Dat betekent dat we heel snel zaken kunnen doen, soms al gewoon binnen zeven dagen. Dat zal iedereen die van een woning of appartement af wil echt als muziek in de oren klinken. 

De staat van het huis is voor ons veel minder belangrijk

De staat van jouw huis is voor ons niet zo belangrijk. Mochten er dus gebreken zijn, dan weerhoudt ons dat er niet van om gewoon een bod op jouw huis te doen. Over dat bod hoef jij je dus nooit zorgen te maken. Want wij bieden altijd marktconform en geven een eerlijke prijs voor jouw woning. De aankoop van jouw woning kan zelfs gestalte krijgen zonder dat er een bezichtiging plaats zal vinden. Dat bespaart je kostbare tijd. Wij staan voor snel handelen en als jij akkoord gaat met ons bod, dan kunnen we de deal al binnen zeven dagen helemaal in orde maken.

Kies voor zekerheid en voor flexibiliteit

Als wij jouw huis kopen, dan spelen ook verborgen gebreken geen rol. Ook daar hoef jij dus helemaal niet wakker van te liggen. Aan ons verkoop je zorgeloos. Deal is deal en de financiering is altijd in orde. Zoiets als een verkoop onder voorbehoud van financiering kennen we helemaal niet. Wat ook zo is, is dat wij ons altijd zeer flexibel opstellen. Dat wil niets anders zeggen dan dat we altijd samen overleggen wanneer de verhuizing precies plaats zal vinden. 

Neem vandaag nog contact met ons op!

Zeker als je snel van jouw huis af wilt, is het zeer verstandig om zaken met ons te gaan doen. Je verkoopt jouw huis voor een goede prijs, zonder voorbehoud van financiering. Wil jij dat ook? Dan doe je er verstandig aan om maar zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Grote kans dat jij al binnen een week van jouw huis af bent. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen