U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Ameland

Huis verkopen aan makelaar Ameland

Een huis op Ameland verkopen en dat met grote snelheid? Dan is het bijzonder verstandig om vooral zaken met ons als verkoopmakelaar en als specialist op het gebied van opkopen van woningen of een appartement te kiezen. Als jij akkoord gaat met ons zeer snelle en eerlijke bod, dan kun jij al binnen zeven dagen van jouw woning af zijn. Gemakkelijker en sneller bestaat simpelweg niet. 

Wij zijn echt geïnteresseerd in elk type woning en elk appartement

Ongeacht of jouw huis in Hollum, Ballum, Ballumerbocht, Nes, Buren of Kookplaats staat, het is goed te weten dat wij altijd zeer geïnteresseerd zijn in jouw woning. Ook de status van jouw huis is voor ons niet erg belangrijk. Wij hebben namelijk ook interesse in huizen die wel wat onderhoud kunnen gebruiken en ook klushuizen of een klus appartement is aan ons wel besteed. 

Over de financiering hoef jij je geen zorgen te maken

Bied jij jouw woning te koop aan, dan weet je zeker dat je van ons al heel snel een eerlijk bod krijgt. Kun jij je daar in vinden, dan kunnen we echt heel snel zaken met elkaar doen. Kies je voor onze diensten, dan kies je behalve voor snelheid ook voor zekerheid. Over de financiering bijvoorbeeld hoef jij je geen zorgen te maken. Wij kopen niet onder voorbehoud van financiering bijvoorbeeld. Hebben we een deal, dan staat die gewoon. En zo bespaar je dus ook nog eens erg veel stress en slapeloze nachten.

Samen bepalen wij een verhuisdatum

Behalve dat wij je snelheid kunnen bieden, zijn we zeer flexibel. Samen met jou bepalen we een verhuisdatum. Verder hoef jij je na de verkoop geen zorgen meer te maken over eventuele verborgen gebreken. En wat ook al fijn is, is dat een bezichtiging in veel gevallen in het geheel niet noodzakelijk is. Voldoende redenen dus om vandaag nog contact met ons op te nemen. De kans dat jij jouw woning dan snel verkocht hebt, is levensgroot. En dat is toch ook wat jij wilt als jij plannen hebt om jouw woning van de hand te doen?

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen